„Ăsta e materialul care se pune, de 10, şi uitaţi-vă diferenţa care este. Şi urcând în sus se vede că e din ce în ce... Şi mai mare, şi mai mic”, spune administratorul clădirii.
Administratorul blocului se plânge că lucrările sunt făcute şi de mântuială şi foarte încet. Lucrările trebuiau terminate în patru luni, dar sunt abia la jumătate.
Gheorghe Ionescu, administratorul blocului: Se lucrează alandala, haos total! Nu le convine la un moment dat, şi-au luat sculele şi au plecat. Şi a rămas aşa.
Aşa se facă că apa de ploaie s-a prelins în tavanele apartamentelor de la ultimul etaj.
„Cum s-a dus apa spre lustră de începuse să trosnească. Ia uitaţi! Asta era în prima zi, cum s-a infiltrat apa”, spune un locatar.
Unul dintre proprietari s-a îngrozit: abia terminase de renovat apartamentul când s-a trezit cu apă în casă
Marilena Tudică, proprietar: A început să curgă ca la balamuc. Curgea apă din lustră. După cum vedeţi nu mai am lustră.
Femeia a cerut firmei de construcţii să repare stricăciunile. A trecut o lună şi nimic.
Marilena Tudică, proprietar: Vin sărbătorile mâine-poimâine. Eu nu pot să stau cu casa în stilul acesta. Sunt şi holurile la fel. În baie îmi cade aproape toată faianţa.
„Li s-a spus celor de la primărie şi de la firma care lucrează să remedieze treaba. Ei au zis că au rezolvat, dar de unde, din ce în ce... pe toţi”, spune un alt locatar.
Pentru reabilitarea termică ce le dă bătăi de cap fiecare proprietar va plăti câte 3.000 de lei, adică 20% din costul total. Restul facturii este plătită cu fonduri europene. Contactaţi de Digi24, reprezentanţii firmei de construcţii nu au găsit timp să explice situaţia, iar managerul de proiecte de la Primăria Sestorului 3 a amânat întâlnirea.