Primele sancțiuni după bătaia din Pantelimon, continuată la spital. Avocat: S-a făcut plângere la poliție cu câteva zile înainte

Data publicării:
bataie pantelimon
Șase persoane au fost arestate după bătaia generală din orașul Pantelimon, continuată la camera de gardă.

Șase persoane au fost arestate după bătaia generală din orașul Pantelimon, continuată la camera de gardă. Trei agresori încă mai sunt căutați. Au apărut și primele sancțiuni. Conducerea Spitalului Pantelimon a fost amendată pentru că nu a oferit măsurile de siguranță necesare, la fel și firma care asigura paza unității medicale când cele două familii au dat buzna în camera de gardă.

Indivizii implicați în conflictul din Pantelimon au distrus tot ce au întâlnit în cale și au semănat teroare printre cei care au case pe strada unde a avut loc altercația. Alexandru care locuiește de 20 de ani acolo povestește uluit ce a văzut.

Alexandru, martor: Am auzit sticle, zburau. Cumnatul a vrut să mute mașina, să nu aibă pagubă. A vrut să iasă cumnatul. L-a împins pe cumnat până l-a aruncat în stâlpul acela. Are probleme. A fost la spital aseară și așteaptă rezultatele acum.

Atât mașina sa, cât și cea a cumnatului său au fost lovite de atacatori.

Alexandru, martor: Parbrizul, ușa la mașină, ușa cealaltă, pragurile, toate sunt distruse. 40-50 de persoane. Aveau bâte, topoare. Vecinii sunt foarte pașnici. Nu știu de ce s-a întâmplat așa ceva, cum s-a întâmplat. În 10 minute s-a terminat tot.

Între timp, ancheta a continuat la locul scandalului, iar suspecții au fost duși la audieri.

Sincron Ion Vulpoiu - avocatul uneia dintre familiile implicate în conflict: Două familii au de împărțit niște conflicte vechi și una din familii a încercat să facă dreptate.

Potrivit polițiștilor, în scandalul din orașul Pantelimon, care a continuat la spitalul cu același nume au fost implicate 19 persoane, 6 au fost arestate.

Mădălina Moșoiu, șeful IPJ ilfov: Alte patru persoane sunt în spitale pentru investigații medicale, aflându-se sub faza polițiștilor.

Pentru a preveni alte incidente, 400 de de polițiști și jandarmi au fost mobilizați atât în județul Ilfov, cât și în București.

Controversă după bătaia în stradă. Avocații acuză

Controversă după bătaia înfiorătoare din stradă. În timp ce poliţiştii spun că au acţionat la timp, avocatul victimelor face acuzații grave. Clienţii lui au făcut plângere la poliție acum câteva zile pentru amenințare, dar nimeni nu ar fi intervenit să ia măsuri. În replică, adjunctul șefului Poliției Române, Eduard Mirițescu, a confirmat, la Digi24, că a fost depusă o astfel de sesizare, dar pentru agresiune, și că oamenii legii din Pantelimon au luat măsuri pentru identificarea atacatorilor.

Ion Vulpoiu - avocat: Cu câteva zile înainte, tabara pe care o reprezint a făcut plângere la Poliția Pantelimon și organul de urmărire penală nu a făcut nimic. Plângere pe amenințare, au primit amenințare în mediul online vor să îi omoare. Conflictul mocnea și poliția nu a făcut nimic.

Eduard Mirițescu, adjunct al inspectorului general al Poliției Române: A existat o sesizare a unui bărbat cu privire la o faptă de agresiune pe stradă. A fost agresat de 3 persoane necunoscute, care au coborât dintr-un autoturism, al cărui număr nu l-a putut furniza. Polițiștii din Pantelimon au înregistrat această sesizare în rândul lucrărilor penale și au demarat activități de identificare a celor 3 autori, în primul rând prin verificarea imaginilor de pe camerele din zonă, solicitând tuturor propretarilor de camere să pună la dispoziție imagini, ca să putem identifica numărul de înmatriculare și să ajungem la persoanele indicate. Cele 3 persoane despre care persoana în cauză a indicat că ar fi acei posibili autori în cazul agresiunii din 16 septembrie au fost identificați. Persoana care a sesizat în 16 septembrie e una dintre cele 6 persoane care se află în arest preventiv.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Călător în timp într-o fotografie din 1941: un copil pare că ține un iPad în mână și...
Digi FM
Andreea Bănică, dezamăgită după vacanța în Grecia: „Nu mai este ce a fost odată!” Ce a nemulțumit-o pe artistă
Pro FM
Iubita lui Mick Jagger, despre diferența de vârstă de 44 de ani dintre ei: „Nu mă gândesc la asta, oamenii...
Film Now
Filmul care învinge „Transformers One” într-o cursă neaşteptat de strânsă în box office-ul nord-american
Adevarul
Turistă din Cehia, despre România: ”Din cauza creșterii standardului de viață, dispare o parte din...
Newsweek
Pensie cu 300 lei mai mare pentru o categorie de pensionari. Recalcularea se face acum
Digi FM
Ce pensie are Theodor Stolojan. Fostul premier nu s-a ferit să dezvăluie ce sumă încasează lunar: „Am fost...
Digi World
Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii...
Digi Animal World
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de...
Film Now
Harrison Ford, imaginile care au stârnit îngrijorare printre fani: „Mi se rupe inima să-l văd atât de...
UTV
Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de...