Exclusiv Rareș Bogdan, despre întâlnirea dintre Ciucă și Ciolacu în Coaliție, după atacurile reciproce: „A pus interesul României mai presus”

Data actualizării: Data publicării:
rares bogdan
Rareș Bogdan Foto: Captură Digi24

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a vorbit la Digi24 despre întâlnirea coaliţiei de joi şi a precizat că liderii politici „trebuie să guverneze o ţară şi e important să lase oricine orice chestiune ce ţine de un interes de partid şi să se dedice interesului ţării”.

Întrebat despre motivele întâlnirii liderilor coaliţiei de guvernare, Rareş Bogdan a precizat că aceasta a fost necesară.

„Trebuie să guverneze o ţară şi e important să lase oricine orice chestiune ce ţine de un interes de partid şi să se dedice interesului ţării, interesului naţional. Cred că e o chestiune de seriozitate şi maturitate să discuţi chestiunile importante atunci când sunt. Sunt multe decizii de luat”, a declarat Rareş Bogdan.

Ciucă a acţionat absolut corect că a mers la ședința coaliției, în ciuda atacurilor dintre PSD și PNL din ultima vreme, spune Rareș Bogdan.

”Preşedintele Ciucă a acţionat absolut corect, echilibrat şi raţional, punând încă o dată mai presus de orice interesul României. Unii nu înţeleg exact că România se află la o graniţă cu o ţară aflată în război. Cred că lucrurile trebuie înţelese extrem de clar. România nu este Spania, nu este Portugalia şi nu este nici măcar Belgia. Vorbesc despre o ţară care trebuie guvernată. Atâta tot”, a adăugat Rareș Bogdan.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri