Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru s-a înscris în filiala USR Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
violeta alexandru la un birou
Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru. Foto: gov.ro

Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru, în prezent deputat, s-a înscris în filiala USR Bucureşti, urmând a se implica în campaniile electorale pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare, anunţă, vineri seară, formaţiunea.

Anunţul înscrierii Violetei Alexandru în USR Bucureşti a fost făcut, vineri seară, într-un comunicat de presă transmis de USR.

”În toată perioada în care am activat în politică, am avut valori comune cu toţi colegii mei din USR. Consider USR singura forţă politică reformatoare care se poate opune actualei coaliţii PSD-PNL, o coaliţie incapabilă să facă reformele de care are nevoie România. PSD şi PNL sunt ele însele nereformate, aşa că nu au cum să propună măsuri corecte de care are evidentă nevoie România. Nu mai e timp de pierdut şi ca atare am preferat să mă alătur USR şi să mă apuc de treabă alături de echipă, atâta vreme cât vedeam proiectul meu politic în strânsă legătură cu obiectivele pentru care Uniunea Salvaţi România luptă”, a afirmat Violeta Alexandru.

La rândul său, liderul USR, Elena Lasconi, a declarat că înscrierea este ”un câştig” pentru formaţiune.

”USR înseamnă o echipă de oameni care vor să schimbe ţara asta în bine, să nu mai fie o ţară sărăcită de tot soiul de oportunişti politic. Violeta este un profesionist, un om care a dovedit că poate să facă performanţă, să mişte un sistem încremenit în zeci de ani de decizii proaste. Este un câştig pentru întreaga echipă USR că Violeta va lucra alături de noi pentru ca cei ce muncesc cinstit în ţara asta să fie respectaţi şi să primească ceea ce merită, mai ales în această perioadă în care vedem că PSD a creat haos în sistemul de pensii şi de salarizare”, a declarat preşedintele USR, Elena Lasconi, citată de News.ro.

”Sunt foarte bucuros că un profesionist, un om foarte implicat ca Violeta a ales să vină în echipa grozavă a USR Bucureşti. Bun venit în echipă!”, a transmis preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu.

Violeta Alexandru are 48 de ani şi este în prezent deputat în Parlamentul României, membru în Comisia pentru drepturile omului. Este specializată în politici publice, cu un master în Guvernanţă şi Dezvoltare Instituţională.

Ea a fost în guvern de două ori: ministru pentru Consultare Publică şi Dialog Social (2016/2017) şi ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale (2019/2020).

A aplicat ceea ce a învăţat în cei peste 20 de ani de activitate în societatea civilă şi la nivelul funcţiilor de demnitate publică pe care le-a deţinut. A fondat Institutul pentru Politici Publice (IPP), organizaţie neguvernamentală în care a activat ca director până în noiembrie 2015.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Capcanele unei societăți fără numerar: Oamenii stau la coadă să-și încarce telefoanele pentru a...
Digi FM
Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
Pro FM
Picioare parcă interminabile, bronz impecabil, ținută sumară. Mădălina Ghenea și magnetismul ei, din nou la...
Film Now
Daniel Craig, despre scenele erotice din „Queer”. „Nu există nimic intim în filmarea unei astfel de secvențe...
Adevarul
Pacostea ce se răspândește pe zi ce trece și afectează viața românilor. „Nu e deloc de glumit, se hrănesc cu...
Newsweek
Universitatea privată făcută de Lasconi avea aviz provizoriu de funcționare. Licența - despre PRO TV
Digi FM
Ce riști dacă vinzi terenuri cu valoare mare? Experiența unui român verificat de ANAF
Digi World
"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
J.Lo, într-o rochie decupată pe laterale, de sus până jos, la care nu a purtat lenjerie, la premiera filmului...
UTV
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a...