Video Eșecul Coaliției a devenit ținta meme-urilor. Internetul s-a umplut de glume cu Cîrstoiu, Firea și Burduja

Data publicării:
Captură de ecran 2024-04-24 203506

După eșecul Coaliției cu medicul Cîrstoiu și decizia de a miza pe Firea și Burduja, internetul s-a umplut de glume. Oamenii au postat pe rețelele sociale tot felul de meme-uri prin care fac haz de răzgândirea celor două mari partide.

Bucureștenii fac haz de necaz, după ce Coaliția s-a tot gândit și s-a răzgândit pe cine să „arunce” în cursa pentru Primăria Capitalei. 

Medicul Cătălin Cîrstoiu a apărut, ca de nicăieri, pe scena politică drept candidat PSD-PNL pentru funcția de primar general al Bucureștiului și ambele partide erau extrem de sigure că el le va aduce victoria. Așa că social-democrații au dat-o deoparte pe Gabriela Firea, care a spus de nenumărate ori cât de mult își dorește să revină la PMB, iar liberalii l-au pus pe bara de rezerve pe Sebastian Burduja. Ambii au fost puși să se ocupe de campania electorală a medicului Cîrstoiu.

Candidatul Cîrstoiu a început să apară în spațiul public, să își atragă simpatizanți din partea ambelor partide, s-a pozat în metrou și a fost văzut de bucureșteni la fiecare colț de stradă, pe afișe electorale.

Apoi a izbucnit scandalul. Au apărut informații că medicul Cîrstoiu, manager al Spitalului Universitar, ar fi chemat pacienții la clinica medicală privată a familiei în loc să îi trateze în spitalul de stat. Și uite așa, candidatul care urma să „trateze” Capitala de toate bolile, a ajuns să bage râcă în Coaliție. 

Acela a fost momentul în care PSD și PNL au decis că e mai bine să renunțe la Cîrstoiu și, după multe zile și o ședință lungă de 15 ore, au anunțat că merg înainte chiar cu cei pe care îi refuzase anterior: Firea și Burduja.

Bâlbele alianței, care mai merge împreună doar la sectoare, nu și la Primăria Capitalei, au fost taxate, atât de opoziție, cât și de internauți.

 

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri