Foto DOCUMENT. Patronul azilelor groazei a fost angajat la cabinetul de senator al G. Firea. Reacția ministrului: A fost șoferul unor colegi

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea
Gabriela Firea. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Dezvăluiri în dosarul azilelor groazei. Digi24 are documentul care arată că Ștefan Godei, patronul azilului din Ilfov, este omul de casă al familiei Firea -Pandele încă din 2014 și a fost angajat în toate instituțiile la care Firea a lucrat până a ajuns ministru. Ultimul loc de muncă al lui Godei a fost la Senat, unde a lucrat ca șofer până în februarie anul acesta, când au apărut public anchetele jurnalistice din azilele ororilor. Gabriela Firea a reacționat și a spus că nu a fost șoferul ei nici la Senat, nici la Primărie.

Documentul arată că din 2014, Ștefan Godei a fost angajat la clubul de fotabl Voluntari, la Senat, la RATB, la Compania Municipală de Consolidări și la Primăria București.

Godei a lucrat și la Compania de consolidări și la RATB
Godei a lucrat și la Compania de consolidări și la RATB

Documentul arată că din 2014 până în 1 februarie 2023, Ștefan Godei a fost apropiat al Gabrielei Firea și al primarului din Voluntari, Ștefan Pandele.

Ștefan Godei a lucrat la cabinetul Gabrielei Firea din 4 ianuarie 2021 până în 1 februarie 2023, înainte de începerea anchetei.

Reacția Gabrielei Firea:

"Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informații apărute în presă.

Inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov NU A FOST VREODATĂ ȘOFERUL MEU. Eu am același șofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc.

La Primăria Capitalei bărbatul din acest dosar nu a fost șoferul meu, ci a lucrat ca șofer la Administrativ și pentru alte persoane.

Nici la Senat nu a fost șoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat", a transmis joi Gabriela Firea.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri