Continuă atacurile din coaliție. Ministru PSD: „Nu aș recomanda să intre cumva în vreo programă cartea ostașului”

Data actualizării: Data publicării:
Radu Oprea, purtător de cuvânt PSD
Radu Oprea, ministrul Economiei. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, a lansat sâmbătă un atac la adresa liderului PNL Nicolae Ciucă. El a ironizat „cartea ostașului”, afirmând că nu recomandă ca aceasta să intre în vreo programă, conform News.ro.

Radu Oprea a fost prezent, sâmbătă, la Universitatea de Vară a PES activists România, care se desfăşoară la Neptun.

”O ultimă remarcă tot pe turism, că vorbeaţi despre România educată pe care eu nu pot să o explic. Am spus mai devreme că atunci când nu înţeleg nu am ce explicaţii să dau. Nu cred că cititul cărţilor nescrise va fi soluţia. Nu aş recomanda să intre cumva în vreo programă cartea ostaşului că nu au ce citi şi am termina lectura imediat. Dar cred în acelaşi timp că atâta timp cât a fost vacanţa de trei luni vara totuşi sunt oameni care au reuşit în viaţă chiar şi cu trei luni de vacanţă de vară”, a declarat Radu Oprea.

Nicolae Ciucă a fost criticat pentru cartea sa inclusiv de fostul lider PNL Crin Antonescu. 

„Ridicolul vine și din această campanie cu cartea. (...) În politică, ridicolul ucide. Mai bine ești acuzat de corupție decât de ridicol. (...) Toată lumea înțelege că având un candidat care nu doar să fie susținut de către cei patru semidocți...deși jumătate sunt doctori și altul este reputatul «cărturar» Rareș Bogdan care a citit câteva mii de cărți mai mult decât Ciolacu, așa a spus. Numai niște semidocți puteau să gândească o campanie centrată pe performanțele literare ale domnului Ciucă”, a susținut Crin Atonescu.

Editor : Iulian Bîrzoi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri