Ce spune Marcel Ciolacu despre contracandidații săi la prezidențiale. „În viaţă, ca să nu fii ridicol, nu trebuie să sari nişte etape”

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu ciuca geoana lasconi simion
Sursa foto: Inquam Photos

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, candidat la alegerile prezidenţiale, a declarat marţi, că este mai dinamic decât Nicolae Ciucă şi că stă „mai umăr la umăr faţă de membrii Guvernului” decât a stat liderul PNL. Despre Mircea Geoană, Ciolacu a spus că fostul lider social-democrat are o ipocrizie pe care nu ar trebui să o aibă şi a adăugat că a avut şansa lui. Despre candidatul USR la prezidențiale, Elena Lasconi, premierul a afirmat că „e o doamnă respectată” dar e o „pălărie mare” funcția pe care o urmărește. Iar despre candidatul AUR la alegerile prezidențiale, George Simion, spune că este un „agent imobiliar” şi nu vrea să îl deranjeze.

„Un om cumsecade domnul Nicolae Ciucă, ne-am înţeles bine, totuşi, amândoi am adus o stabilitate României într-un moment foarte complicat. Sunt mai dinamic decât domnul Ciucă”, a spus preşedintele PSD, la Ştirile ProTv, întrebat cu ce se consideră mai bun decât contracandidaţii săi în alegerile prezidenţiale, conform News.ro.

„Îmi asum, fără nicio reţinere, şi bunele şi relele. Stau mai umăr la umăr faţă de membrii Guvernului decât a stat domnia sa. Dar nu neapărat e ceva de rău, e din firea lucrurilor, cum am fost crescuţi”, a mai spus Ciolacu despre preşedintele PNL.

Despre Mircea Geoană, adjunctul secretarului general NATO, care își încheie mandatul în perspectiva alegerilor prezidențiale, Ciolacu s-a descris ca fiind „mai adaptat zilei de astăzi din România şi a mediului din România”.

„A făcut prea multe concesii în trecut şi a prins o politică pe care eu nu aş fi făcut-o, mă bucur că eram la momentul acela la un nivel mai mic”, a spus preşedintele PSD.

El a continuat: „Ce nu înţeleg, un om instruit, de altfel, (...) care a învăţat, are o ipocrizie pe care nu ar trebui să o aibă”.

„Eu am ajuns în funcţia de prim-ministru datorită colegilor mei din PSD şi datorită unui partid, nu trebuie să ne fie ruşine”, a mai spus Marcel Ciolacu, precizând că „se tot vorbeşte, când te înscrii în cursa pentru preşedinte, de ce scheleţi ai, dar lui nu îi este ruşine de nimic”.

„Să dovedească, îl invit. A avut şansa dânsului, atunci trebuia să facă în aşa fel încât să nu se ducă la spa, într-o noapte atât de importantă ca noaptea alegerilor”, a mai arătat Ciolacu.

Ciolacu a vorbit şi despre Elena Lasconi. „E o doamnă respectată, nu am să vorbesc niciodată urât despre o doamnă, nu că mi-ar da vreun motiv doamna Lasconi. E o funcţie, o pălărie mare”, a spus Ciolacu.

„În viaţă, ca să nu fii ridicol, nu trebuie să sari nişte etape”, a mai spus el.

Despre George Simion, Ciolacu a spus: „El e agent imobiliar în acest moment, nu vreau să îl deranjez prea mult. E grobian, cred că ne dorim altceva pentru România”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
A murit unul dintre cei mai respectați jurnaliști și corespondenți de război din România. Dumnezeul să-l ierte
Digi FM
Gestul emoționant făcut de un bărbat născut prematur în urmă cu 67 de ani pentru spitalul din Botoșani
Pro FM
Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după...
Film Now
Par mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât...
Adevarul
Sute de spărgători, dealeri de droguri și criminali, eliberați pe străzile din Marea Britanie. Reacțiile...
Newsweek
9.000 lei amendă pentru locuitorii care fac aceste lucrări la bloc. Mai mulți locatari amendați!
Digi FM
Sunt sau nu telefoanele interzise la școală inclusiv în timpul pauzelor? Secretarul de stat din Ministerul...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Problema asociată bătrâneții, cu care s-a confruntat Kelly din Beverly Hills. Neputința de a-și duce viața...
UTV
Dana Marijuana a fost adusa in fata Tribunalului din Constanta: „Nu regret nimic!". DIICOT cere ca artista sa...