„Bravo mie!” Șoșoacă susține că a ajuns să influențeze agenda politică din UE, după ce a fost respinsă de partidul extremist german AfD

Data actualizării: Data publicării:
diana sosoaca
Diana Șoșoacă. Foto: Facebook

Diana Șoșoacă, aleasă în Parlamentul European, se declară „mândră” că a ajuns să influențeze politica din Uniunea Europeană, spunând că nu a negociat cu europarlamentarul Maximilian Krah să fie primită în grupul «Suveraniștii» dinn Parlamentul European.

„Sunt mândră că împreună cu Partidul S.O.S. ROMÂNIA am ajuns să influențez agenda politică din Uniunea Europeană și viitorul opoziției din Germania.

În urma informaţiilor false lansate în spaţiul public de cei care s-au speriat de Grupul «Suveraniștii», vă informez că nu am negociat niciodată cu europarlamentarul Maximilian Krah despre formarea acestui grup şi nici nu ne cunoaştem, iar la discuţiile și întâlnirile cu reprezentanții AfD nu a participat niciodată europarlamentarul Christine Anderson.

Nu s-a dat nici un vot despre prezența S.O.S. România în grupul «Suveraniștii», votul va avea loc sâmbătă, 29.06.24, la întrunirea AfD din Germania, unde se confruntă două tabere cu direcții diferite. Este vorba de o tabără liberală care este POLITICALLY CORRECT și care este dispusă la compromisuri cu mainstream-ul politic, în numele căreia vorbește Christine Anderson, tabără care nu își dorește colaborarea cu partide naționaliste autentice din alte țări, iar aici nu e vorba doar de S.O.S. ROMÂNIA, ci și de celelalte partide din alte țări, și de o tabără care păstrează linia inițială a partidului și care i-a adus și succesul”, a transmis Diana Șoșoacă vineri, într-un comunicat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sunt extrem de mândră că influențez politica germană și viitorul opoziției din această țară, precum și faptul că am pus pe jar întregul Parlament European.

Sunt mândră că împreună cu Partidul S.O.S. ROMÂNIA am ajuns să influențez agenda politică din Uniunea Europeană! De fapt, același lucru îl făceam și în Parlamentul României! Acum îl fac la un nivel mult mai înalt! Bravo mie că pot în numele României! Nu voi abdica de la principiile naționaliste și nu voi negocia independența și suveranitatea României!”, a mai spus fosta senatoare, aleasă în Parlamentul European.

Declarațiile ei vin după ce G4Media.ro a scris, citând surse de la Bruxelles, că Diana Șoșoacă și Luis Lazarusâ nu au fost primiți în grupul „Suveraniști” din Parlamentul European, la care au încercat să adere, din cauza opoziției partidului german de exremă dreaptă Alternative fur Deutschland (AfD).

„Am avut o discuție cu cei de la SOS și am luat decizia în unanimitate să nu îi primim în grup. Aș prefera să nu discut motivele respingerii”, a declarat europarlamentarul AfD Cristine Andreson, citată de G4Media.ro

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Top 6 expresii din limba greacă pe care trebuie să le știi în vacanță. Cuvinte utile pentru un concediu de...
Digi FM
“Prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc de ea”. Iubirea de poveste, de 67 de ani, a Ilenei Stana...
Pro FM
Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie de boală, dar face eforturi să-și crească veniturile. Din ce câștigă...
Film Now
De 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un...
Adevarul
Cine îl poate convinge pe Joe Biden să se retragă din cursa pentru prezidențiale?
Newsweek
Recunoașteți personajul? Actorul ce a rămas profesor de română toată viața. A murit uitat de public
Digi FM
Ileana Stana Ionescu, în 3 scenete de neuitat, alături de Radu Beligan, Nicu Constantin și Ștefan...
Digi World
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor...
Digi Animal World
Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se...
Film Now
Adevărul despre cea mai fierbinte scenă din "Wolf of Wall Street". Ce s-a aflat despre Margot Robbie
UTV
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost...