Nebunie pentru concertele formației Oasis. Bilete la revânzare de 40 de ori mai scumpe. La ce sumă ajunge un bilet

Data actualizării: Data publicării:
File photo dated 16/10/2008 of Oasis band members Noel (left) and Liam Gallagher during a photocall at Wembley Stadium. Liam and Noel Gallagher are set to make an announcement about Oasis on Tuesday, with fans anticipating a reunion between the brothers 1
Un singur bilet pentru turneul Oasis ajunge la revânzare la prețuri de mii de lire sterline. Sursa foto: Profimedia Images

Este nebunie în online pentru a prinde un bilet la unul din concertele trupei Oasis. Locurile pentru turneul de revenire Oasis au fost puse în vânzare, după ce trupa a avertizat împotriva revânzării la prețuri exagerate. Multe persoane cumpără bilete, care ulterior sunt vândute în online și de 40 de ori mai scumpe, potrivit BBC. Un singur bilet pentru turneul Oasis ajunge la mii de lire sterline.

1 milion de oameni la coadă în câteva minute

Săptămâna trecută, utilizatorii care au încercat să acceseze cele trei site-uri web care vând bilete pentru concertele Oasis din Regatul Unit au semnalat probleme chiar înainte ca acestea să fie puse în vânzare, relatează BBC. Spre exemplu, pentru concertele din iulie și august, de anul viitor, de la Londra, un milion de persoane s-au înscris în coada online în doar câteva minute.

Unii utilizatori din Irlanda au raportat, de asemenea, probleme de accesare a unuia dintre site-urile care vinde bilete, în timp ce alții au afirmat că se află în urma a peste 500.000 de alți fani care încearcă să obțină un bilet.

Site-urile au făcut apel la răbdare din partea fanilor, postând mesaje de genul: „Așa cum era de așteptat, Oasis este incredibil de popular. Procesăm comenzile cât mai repede posibil, așa că vă rugăm să vă păstrați locul la coadă.”

Mii de lire sterline pentru un singur bilet la revânzare

Vineri, la scurt timp după ce a început o pre-vânzare de trei ore pentru un număr limitat de fani, biletele pentru concertele din Regatul Unit au fost listate pe site-uri de revânzare pentru mai mult de 6.000 de lire sterline. Asta înseamnă de aproximativ 40 de ori valoarea nominală a unui bilet în picioare.

Organizatorii turneului au declarat că biletele în picioare vor costa aproximativ 150 de lire sterline, în timp ce biletele standard pe scaune variază de la 73 de lire sterline la aproximativ 205 lire sterline.

În total, în jur de 1,4 milioane de bilete vor fi disponibile pentru cele 17 concerte în aer liber din Marea Britanie și Irlanda în iulie și august anul viitor. Formația Oasis a îndemnat oamenii să nu revândă bilete la prețuri mai mari pe site-uri care nu au legătură cu promotorul lor și a spus că acele bilete vor fi anulate.

Cum au ajuns membrii formației să facă „pace” de dragul muzicii

În această vară, Noel și Liam Gallagher au anunțat că au lăsat în urmă separarea lor acrimonioasă, confirmând reuniunea mult așteptată a trupei. Decizia a fost luată la 15 ani după ce grupul s-a destrămat în urma unei încăierări în culise la festivalul Rock en Seine din Paris.

Formația Oasis s-a format în Manchester în 1991 – componența originală era formată din Liam și Noel Gallagher, chitaristul Paul "Bonehead" Arthurs, basistul Paul „Guigsy” McGuigan și bateristul Tony McCarroll. Trupa s-a despărțit oficial în 2009 după o altercație în culisele festivalului Rock en Seine din Paris.

Editor : Iulia Bălăianu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu