Live

Oasis s-au reunit. Liam și Noel Gallagher anunță primele concerte după 15 ani

Data actualizării: Data publicării:
Peste câteva zile se pun biletele în vânzare la primele concerte Oasis Foto: Profimedia

Liam și Noel Gallagher nu mai privesc în urmă cu mânie. Oasis s-a reunit oficial, fanii speră că definitiv, și au anunțat deja primele concerte, anul viitor, scrie Variety.

După o dispută de 15 ani, co-fondatorii și frații trupei vor lăsa trecutul în urmă, în timp ce se pregătesc pentru un turneu de reunire în Marea Britanie anul viitor.

Frații Gallagher au anunțat marți că vor susține 14 concerte în vara anului 2025, dintre care patru pe stadionul Wembley din Londra și patru la Heaton Park din Manchester. Alte opriri includ Cardiff, Edinburgh și Dublin. Biletele vor fi puse în vânzare pe 31 august la ora locală 9 a.m. prin intermediul Ticketmaster, GigsAndTours.com și SeeTickets.com.

„Nu a existat un mare moment revelator care să aprindă flacăra reuniunii - doar realizarea treptată a faptului că este momentul potrivit”, se arată într-un comunicat de presă.

Joia aceasta se împlinesc 30 de ani de la lansarea electrizantului lor album de debut 'Definitely Maybe', în timp ce în 2025 se va împlini aceeași aniversare și cu cel de-al doilea album, la fel de esențial, '(What's the Story) Morning Glory?”.

Clipul turneului

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O renovare de 900 de milioane de euro deranjează madrilenii. Stadionul Santiago Bernabeu, nevoit să anuleze concerte

Simona Halep revine pe teren, după cinci luni. Turneul care i-a oferit un wildcard

Albumul de debut al trupei Oasis, lansat acum 30 de ani, a revenit pe primul loc în topurile din Marea Britanie

O pensionară a plătit din greșeală 2.700 de lire pentru biletele la concertul Oasis: „Nu știu cum s-a întâmplat. Este devastator”

Partenerii noștri