Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis luni că debutului noului an şcoalar reprezintă un prilej de bucurie, emoţie şi de speranţă pentru elevi, părinţi şi profesori, iar cunoştinţele acumulate în timpul şcolii "contribuie esenţial la dezvoltarea armonioasă a tinerei generaţii". Totodată, Dragnea a susţinut că şcoala formează adulţii de mâine, cei care vor construi viitorul României, scrie News.ro.
Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media
"Debutul unui nou an şcolar este un prilej de bucurie, de emoţie şi de speranţă pentru elevi, părinţi şi profesori, deopotrivă. Cunoştinţele acumulate în timpul şcolii contribuie esenţial la dezvoltarea armonioasă a tinerei generaţii. Şcoala formează adulţii de mâine, cei care vor construi viitorul României", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.
"Tuturor elevilor le doresc un an şcolar excelent, în care să descopere şi să înveţe lucruri noi, cu mult entuziasm, iar părinţilor le doresc să se bucure de rezultatele copiilor lor şi îi îndemn să-i susţină în îndeplinirea aspiraţiilor. Educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor - cei care au importanta misiune de a educa şi forma generaţiile următoare - le doresc inspiraţie şi putere de muncă.Mult succes în noul an şcolar!", a mai notat liderul PSD.
Însă în comentarii, oamenii i-au reproșat liderului PSD că alocația copiilor este mult prea mică și că banii nu le ajung părinților pentru a le cumpăra elevilor rechizite. Alții au amintit că în România există încă mii de școli fără autorizație de securitate la incendiu sau unități de învățământ care au toaletele în curtea școlii.
„Construiți și dumneavoastră viitorul României? Întreb pentru o țară întreagă. Dacă răspunsul este "da", dați-vă demisia și trimiteți-i pe mulți dintre miniștrii Guvernului înapoi la școală. Poate așa nu o să ne mai facă de rușine peste tot. Mulțumim!”, „2.400 de școli cu WC în curte...manuale greșite...”, „Un ghiozdan costă 100 de lei. Alocația este de 80 de lei. Cum facem?”, „Adulții din guvern și parlament nu sunt școliți”, „Ce exemplu să ia copiii de la clasa politică?”, i-au scris mai mulți internauți.
Citiți și: A început şcoala. Ce schimbări sunt anul acesta în învăţământ