Potrivit procurorului de caz, în bugetul de stat a intrat joi aproape 1 milion de euro, adică cea mai mare sumă recuperată într-un dosar de evaziune fiscală, prejudiciul fiind în acest caz de 2 milioane de euro. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, consilierul local Andrei Petrişor a fost prezentat cu propunere de începere a urmăririi penale şi de arestare preventivă, propunere care nu a fost însuşită, întrucât joi a fost recuperată o sumă considerabilă din prejudiciu.
Andrei Petrişor a fost acuzat împreună cu mai mulţi parteneri din Strehaia şi Drobeta Turnu Severin că ar fi înregistrat facturi fictive, sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit şi a TVA-ului.
Joi, contactat telefonic de reporterii Digi24 Timişoara, Andrei Petrişor a negat toate acuzaţiile şi a declarat că totul este o mare neînţelegere, negând de asemenea faptul că ar fi plătit cei 700.000 de euro. Tatăl acestuia, avocatul Petre Petrişor, a susţinut toate declaraţiile fiului său şi afirmă că cel căutat pentru anchetă este fratele său, Ştefan Petrişor.
Un număr de 22 de percheziţii au avut loc marţi dimineaţă la sediile a 13 firme şi la locuinţele unor oameni de afaceri din Timişoara, Drobeta Turnu Severin şi Strehaia, fiind vizate 15 persoane. În urma percheziţiilor, 11 persoane au fost ridicate în dosarul de evaziune fiscală de două milioane de euro, printre suspecţi aflându-se şi consilierul local din Timişoara Andrei Petrişor.