Judecătoarea, care a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Voiculescu, a acuzat că sunt indicii de sustragere de sub sechestru şi favorizarea infractorului, potrivit unor surse judiciare, citate de adevarul.ro
La data pronunțării sentinței în dosarul privatizării ICA, în august 2014, în privința lui Dan Voiculescu s-a dispus pedepsa cu închisoarea și indisponibilizarea sechestrului asigurător în vederea confiscării speciale a echivalentului în lei a sumei de 3.515.756,4 USD plus TVA aferent, din contractul de închiriere asupra bunurilor mobile şi imobile ale inculpatului Dan Voiculescu, inclusiv asupra conturilor societăţilor comerciale la care acesta figurează ca împuternicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate în ţară sau în străinătate.
Potrivit sursei citate, una dintre firmele vizate direct a fost off-shore-ul cipriot Crescent Comercial & Maritime Cypru, care a fost reprezentat în România de Dan Voiculescu.
Camelia Bogdan a depus un extras de pe site-ul Departamentului de Înregistrare a Companiilor din Cipru, de unde rezultă că, în data de 15 mai 2015, au avut loc schimbări în acţionariatul Crescent. Încă o schimbare-cheie în societate, Mihai Lazăr, fost director general al firmei Grivco, a fost numit dircetor în offshore. Potrivit documentului depus la DNA, un alt transfer al acţiunilor Crescent ar fi avut loc pe data de 10 septembrie 2014, deci la o lună după condamnarea şi încarcerarea lui Dan Voiculescu.
Prima plângere a Cameliei Bogdan a fost în 2015, în care arăta că judecătorii de la Tribunalul Bucureşti nu îşi fac treaba să pună în aplicare comisia rogatorie cu Cipru.