Video Incendiu puternic în Sectorul 2 din București. Un service auto a fost cuprins de flăcări. Două persoane intoxicate cu fum

Data actualizării: Data publicării:
incendiu sector 2
Incendiu produs la un service auto în Sectorul 2 al Capitalei. Foto: Andrei Purdelea

Pompierii din Bucureşti au intervenit, marţi, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un service auto din Sectorul 2, care s-a manifestat cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, în urma căruia două persoane au fost intoxicate cu fum.

ACTUALIZARE 15:15: Incendiul produs la service-ul auto din apropierea Pieţei Obor a fost lichidat, suprafaţa totală afectată fiind de aproximativ 500 metri pătraţi, a anunţat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Iniţial au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD.

Ulterior, pentru asigurarea necesarului de apă, s-a suplimentat dispozitivul de intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, potrivit Agerpres. 

ACTUALIZARE 11:43: Două persoane au fost intoxicate cu fum în incendiul de la service-ul auto din apropierea Pieţei Obor.

Incendiul izbucnit, marţi, la un service auto aflat pe Şoseaua Electronicii din Sectorul 2 al Capitalei a fost localizat de pompieri, fiind identificate două persoane care s-au intoxicat cu fum.

„S-a realizat un dispozitiv de intervenţie circular. Pentru asigurarea necesarului de apă, s-a suplimentat dispozitivul de intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă. S-au constituit echipe de căutare-salvare pentru a verifica spaţiile interioare. Până în momentul de faţă au fost identificate două victime. Acestea au fost asistate medical de către echipajele de la faţa locului pentru intoxicare cu fum", informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Iniţial au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD.

Știrea inițială

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un service auto, pe Şos. Electronicii, din Sectorul 2 al Capitalei. Alertate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, marţi, ISU Bucureşti-Ilfov, potrivit News.ro. 

Sursa citată a precizat că, la ora transmiterii acestei ştiri, incendiul se manifestă la nivelul acoperişului cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.
 

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
A murit unul dintre cei mai valoroși tenismeni din lume. Este doliu imens
Digi FM
O mamă care încasează pensie socială pentru fetița sa cu dizabilități, revoltată după recalculare: „Poate...
Pro FM
Câți copii are Ed Sheeran. Soția lui a fost diagnosticată cu cancer în timpul ultimei sarcini
Film Now
Orlando Bloom, imagini rare cu Flynn, fiul lui din căsnicia cu Miranda Kerr. Fanii au reacționat: „Te prinde...
Adevarul
Liderul Hamas cere garanții că viața îi va fi cruțată drept condiție pentru un acord de încetare a focului cu...
Newsweek
Putin vrea să trimită la centrala nucleară din Kursk 2.000 de „experți”. Are o problemă: ucrainenii
Digi FM
Liviu Vârciu se însoară, după 8 ani de relație. Cum a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia care l-a făcut tată de...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Tradiția adorabilă a Grădinii Zoologice din Londra. În fiecare an, peste 10.000 de animale sunt cântărite și...
Film Now
Actori străini care au filmat în România. În ce locuri neașteptate au ajuns pentru unele dintre cele mai...
UTV
ASAP Rocky a dezvaluit secretul relatiei perfecte pe care o are cu Rihanna