Gelozia l-a făcut pe un bărbat din Gorj să își înjunghie soția. Agresorul este căutat de polițiști

Data publicării:
barbat care ataca o femeie cu un cutit
Un bărbat din județul Gorj și-a înjunghiat soția din cauza geloziei, iar rănile suferite i-au pus femeii viața în pericol, aceasta fiind supusă unei intervenții chirurgicale pentru a rămâne în viața. Foto: Shutterstock

Un bărbat din județul Gorj și-a înjunghiat soția din cauza geloziei, iar rănile suferite i-au pus femeii viața în pericol, aceasta fiind supusă unei intervenții chirurgicale pentru a rămâne în viața. Agresorul este căutat de polițiști, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, a transmis News.ro.

Reprezentaţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, marţi, 24 septembrie, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

"În seara zilei de 22.09.2024, în jurul orelor 20:00, aflându-se la domiciliul său situat pe raza satului Strâmba-Jiu, din oraşul Turceni, Gorj, pe fondul consumului de alcool, fiind animat de sentimente de gelozie, inculpatul L.D.F. a exercitat acte de agresiune fizică asupra soţiei sale L.I.R., aplicându-i o lovitură cu un cuţit în regiunea lombară stângă, producându-i leziuni care au necesitat circa 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei", au precizat procurorii.

În urma agresiunii, viața femeii a fost pusă în pericol din cauza rănilor suferite, aceasta necesitând să intre de urgență în sala de operație.

"Leziunile au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa unui tratament medico-chirurgical aplicat de urgenţă. Din conţinutul concluziilor medico-legale rezultă că plaga produsă urmare a atacării victimei cu un cuţit, are o profunzime de 10 centimetri. Procurorul a constatat că atacul asupra victimei s-a produs prin surprindere, agresorul lovind victima cu cuţitul în zona sus-menţionată, continuând atacul şi după ce lama cuţitului a pătruns în corpul victimei, existând două ramificaţii ale plăgii penetrante", a mai precizat sursa citată.

Anchetatorii au menţionat că bărbatul a acţionat "cu intenţia directă de a produce moartea acesteia, lovitura fiind aplicată cu intensitate deosebită cu un obiect tăietor înţepător, apt să producă moartea, interesând zone vitale respectiv regiunea toraco-abdominală stângă intercostală", conform News.ro.

Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă în lipsă a agresorului, aceasta fiind admisă de Tribunalul Gorj.

Editor : Ș.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
“Războiul din Ucraina este aproape de a se încheia”, susține Zelenski într-un interviu pentru...
Digi FM
Actrița Anca Dumitra, Geanina din "Las Fierbinți", a născut un băiețel. Își dorea să nască natural, dar nu...
Pro FM
Anca Țurcașiu, vacanță în Grecia cu noul iubit. Tolăniți pe nisip, îmbrățișați, au deja planuri mari: "Vom...
Film Now
Javier Bardem o adoră pur și simplu! Penelope Cruz, impresionată de cum a vorbit soțul despre ea. S-a lăsat...
Adevarul
Cine are prioritate în intersecții. Detaliile ce încurcă numeroși șoferi
Newsweek
Pensie suspendată un an pentru acești români cu probleme la dosar. Anunț de la Casa de Pensii
Digi FM
Călin Goia, de la Voltaj, povestește la Digi FM despre cei 25 de ani ai trupei și momentele dificile: "Am...
Digi World
Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de...
Digi Animal World
O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după...
Film Now
Cum arată Xena și Gabrielle la mai bine de 20 de ani de la ultimul episod din "Xena, prințesa războinică"...
UTV
Angelina Jolie si fiica sa, Vivienne, si-au facut tatuaje identice dupa succesul piesei de pe Broadway, „The...