Un șofer a fost prins la volan și beat, și cu permisul suspendat. După două ore, a fost prins iar conducând

Data publicării:
Un agent de poliție ține în mână un aparat de măsurare a alcoolemiei în dreptul unei benzinării de pe Autostrada Soarelui pe 10 august 2021.
Un șofer a fost prins la volan și beat, și cu permisul suspendat. După două ore, a fost prins iar conducând. Foto: George Călin/Inquam Photos

Un bărbat din judeţul Giurgiu a fost prins beat la volan de două ori, în aceeaşi zi. Avea o alcoolemie de aproape unu la mie în aerul expirat. Poliţiştii au constatat că avea şi permisul de conducere suspendat.

Bărbatul de 57 de ani, din localitatea Ulmi, judeţul Giurgiu a fost oprit prima dată, luni după-amiază, la ora 16.15, în localitatea Bolintin Vale.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul  a fost dus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După verificări, poliţiştii au constatat că avea ți permisul suspendat.

Două ore mai târziu, la ora 18.15, bărbatul a fost oprit iar în trafic, la volan.

De data aceasta, testul de alcoolemie a indicat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul e acum cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri