Video O mașină a căzut într-o groapă formată din senin în Sectorul 6 din București. Cum s-a produs incidentul

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

O maşină a căzut, miercuri, într-o groapă formată în asfalt pe un teren privat care este în proprietatea unei societăți din Sectorul 6. Proprietara maşinii şi copilul ei de 5 ani erau lângă vehicul. Incidentul s-a produs la trecerea unui utilaj de salubrizare.

ACTUALIZARE 12:20: Primăria Sector 6 susţine că incidentul nu s-a produs în curtea unei instituţii de învăţământ.

„Dezminţim informaţia că surparea s-a petrecut în curtea unei instituţii de învăţământ. Incidentul a avut loc pe calea de acces din Strada Regiei nr. 2, care este teren privat şi se află în proprietatea unei societăţi. Înainte de '89, aici a funcţionat Fabrica de Ţigarete”, a transmis, miercuri, Primăria Sector 6.

Instituţia precizează că terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilităţi, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului, din cauza greutăţii cumulate a maşinii parcate şi a autoutilitarei, care aparţine unei firme de salubrizare, oprite pentru a ridica gunoiul, potrivit News.ro. 

„Primăria Sectorului 6 nu are şi nu a avut lucrări în zonă. Reţelele de utilităţi sunt administrate de către Primăria Municipiului Bucureşti”, a mai transmis sursa citată. 

ACTUALIZARE: „Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei 08.30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ, din Sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 20 Poliţie care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că maşina se afla staţionată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

„Menţionăm faptul că, proprietarul maşinii, o femeie în vârstă de 43 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului. La faţa locului au sosit şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţi ai Serviciului Disciplină în Construcţii Sector 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6 şi un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţia 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Incidentul a avut loc în urmă cu foarte puțin timp pe Șoseaua Orhideelor din Sectorul 6 din Capitală. În imaginile de la fața locului vedem cum acest autoturism este în totalitate în acel crater care s-a căscat în asfalt. De asemenea, o mașină de gunoi este scufundată parțial în această groapă.

La fața locului au ajuns sau vor ajunge în curând și salvatorii rămâne de văzut dacă era cineva sau nu în acel autoturism și, de asemenea, se vor face și mai multe expertize pentru a se stabili de ce s-a surpat asfaltul în acea groapă. Din informațiile pe care am reușit să le aflăm până acum, este vorba despre un teren privat din Sectorul 6. Vom adresa mai multe întrebări și autorităților din acest sector și vor reveni cu informații, relatează jurnalistul Digi24,  Alexandra Dinu. 

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dacia Bigster, lansată oficial. Cel mai mare SUV românesc. Preț și motorizare...
Digi FM
Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar...
Pro FM
Kelly Clarkson a cântat piesa din „Titanic”, iar fanii au reacționat imediat: „Această interpretare l-ar fi...
Film Now
Regizorul "Oppenheimer" pregătește un film pentru vara lui 2026. Christopher Nolan a pus ochii pe un actor...
Adevarul
Europa ruptă-n două. Țările care se pregătesc să-i țină piept lui Putin și cele care vor să facă afaceri cu el
Newsweek
Cum este blocată o creștere de pensie în Parlament? Care pensionari pierd sute de lei?
Digi FM
„Așa vrei să conduci și țara?” Mircea Geoană, viral pe TikTok, după ce a fost ironizat pentru aptitudinile de...
Digi World
Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Richard Gere, topit după soția sa, mai tânără cu 34 de ani decât el. Actorul nu și-a putut lua mâinile de pe...
UTV
Mama lui P. Diddy face primele declaratii privind acuzatiile grave care il vizeaza pe fiul ei. „Este un...