Accident dramatic în Timișoara. O femeie de 79 de ani a rămas fără o mână după ce a căzut sub tramvai. Ce spune Poliția

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Foto: ISU

O femeie de 79 de ani, pasageră într-un tramvai, a forţat uşile pentru a coborî, joi seara, s-a dezechilibrat şi a căzut sub tramvai, fiind transportată la spital, după ce a fost descarcerată de echipajele ISU Timiş.

Potrivit unei informări a IPJ Timiş, un tramvai care circula prin Piaţa Maria a oprit pentru a trece un alt tramvai din faţă, iar o femeie de 79 de ani ar fi forţat uşile pentru a coborî, s-ar fi dezechilibrat după ce a coborât şi ar fi căzut sub tramvai. Femeia a fost rănită şi transportată la spital. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ISU Timiş a intervenit la locul incidentului cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare şi două motociclete şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

Victima a fost extrasă şi transportată la spital în stare conştientă, cu amputaţie la membrul superior stâng. Pe lângă aceasta, o altă persoană a suferit atac de panică şi a fost transportată la spital, menţionează o informare de presă a ISU Timiş, potrivit Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri