La noapte, vremea va fi rece în regiunile extracarpatice, unde vor persista norii joşi şi local se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură şi trecător cu fulguieli. În restul teritoriului regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru prima decadă a lunii februarie, iar cerul va fi temporar noros.
Mai ales la începutul nopţii, în nord-vest vor cădea precipitaţii slabe sub formă de ploaie, iar la munte, sub formă de lapoviţă şi ninsoare.
Vântul va sufla până la moderat, iar temperaturile minime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade, mai coborâte în depresiuni, până spre -15 grade.
Mâine, în zonele joase din sudul şi estul ţării, vremea se va menţine rece pentru această dată calendaristică, în timp ce în restul teritoriului, regimul termic va fi mai ridicat decât în mod normal, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi ploi slabe pe spaţii restrânse în extremitatea de nord-vest.
În nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4...-3 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 12...13 grade în zona deluroasă a Banatului şi a Crişanei.
În București, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această dată. Vor persista norii de nivel jos şi se va semnala ceaţă asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi în jur de -7 grade, iar cea maximă de -3...-1 grad.
La sfârșitul săptămânii se vor înregistra precipitații în majoritatea zonelor țării, mai ales sub formă de ploaie și lapoviță. Vestea bună este că acestea nu vor fi însemnate cantitativ. Sâmbătă și duminică, temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru luna februarie, cu maxime cuprinse de la 8-11 grade în Banat la 4-8 grade în Oltenia.