Doi bărbați și o femeie au luat cu forţa o tânără de 15 ani dintr-un supermarket din Cluj. Polițiștii au aflat motivul răpirii

Data actualizării: Data publicării:
masina depolitie
Foto: Poliția Română

Poliţiştii din Cluj şi din Bihor s-au mobilizat, vineri după amiază, după ce familia unei adolescente de 15 ani a reclamat faptul că aceasta a răpită de trei persoane, doi bărbați şi o femeie. Autoturismul în care se afla fata, alături de cei trei adulţi, a fost oprit pe drumul dinspre Huedin către Oradea. Surse judiciare spun că cei trei voiau să o ducă pe fată unui tânăr, cu care doreau să aibă o relaţie.

Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de vineri, într-un magazin din Huedin, judeţul Cluj.

„În fapt, la data de 2 august a.c., în jurul orei 16.15, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că o minoră, de 15 ani, ar fi fost introdusă într-un autovehicul, împotriva voinţei sale, de către persoane necunoscute şi dusă într-o direcţie necunoscută. Minora a fost depistată în jurul orei 17.45, în prezenţa a trei adulţi”, potrivit poliților clujeni.

„Conform cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele trei persoane, respectiv doi bărbaţi de 37 şi 21 de ani şi o femeie de 26 de ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul în zona unui centru comercial din oraşul Huedin unde se afla minora de 15 ani, alături de o prietenă, iar femeia de 26 de ani, pe care minora o cunoştea, ar fi determinat-o să se urce în autoturism fără a-i spune în mod cert direcţia de deplasare”, potrivit comunicatului citat de News.ro.

Surse judiciare spun că adolescenta de 15 ani era cu o prietenă, majoră, iar aceasta a observat cum femeia a determinat-o pe fată să urce în autoturism. Fata de 18 ani a sunat la familia adolescentei, iar tatăl acesteia a cerut sprijinul Poliţiei.

Primele date din anchetă arată că cei trei adulţi voiau să o ducă pe fată spre Oradea, unde o aştepta un tânăr de 15 ani pe care cei trei voiau ca fata să îl cunoască, pentru a avea o relaţie.

Cei doi bărbaţi şi femeia au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri