După 17 petrecuţi în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir nu pleacă din funcţie cu buzunarele goale - primeşte 150.000 de euro. Banii de la Ligă se adaugă unei averii impresionante - 27 de milioane de euro, după cum scrie revista Top 300 Capital. Afacerile făcute în domeniile hotelier, imobiliar şi alimentaţie publică i-au adus fostului şef al LPF averea cu multe zerouri. L-au ajutat nu doar priceperea în investiţii, ci şi funcţia. Ca un exemplu, la hotelul lui din Capitală, deţinut împreună cu fiul său Bogdan, sunt cazate multe echipe din Liga I, atunci când vin să joace în Bucureşti.
O parte din bani i-a făcut şi din ziare. În 1991 a lansat cotidianul „Sportul Românesc", dispărut de pe piaţă la sfârşitul anilor 90. În 1998, Mitică Dragomir a lansat un alt ziar, de scandal - „Atac la persoană". Retorica antisemită şi xenofobă a acestei publicaţii l-a adus pe şeful de atunci al LPF în atenţia Ligii Antidefăimare de la New York. Aceasta a sesizat FIFA, care l-a sancţionat doar cu avertisment.
Nici noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, nu este un om sărac. E drept, nu se poate compara cu Mitică Dragomir. Are o avere estimată de presa sportivă la doar... şapte milioane de euro. Ca şi lui Dumitru Dragomir, i-au mers bine afacerile în domeniul imobiliar, dar şi restaurantele i-au adus venituri frumoase.
Începutul nu a fost chiar uşor. După Revoluţie a pornit o afacere cu mezeluri, care însă nu a mers. Succesul a venit odată cu asocierea într-un lanţ de restaurante, cu finul lui Cornel Dinu, Valentin Sălăgean şi cu antrenorul Cosmin Olăroiu.
Dar cea mai cunoscută afacere în care a fost implicat Gino Iorgulescu este vânzarea către Liga Profesionistă de Fotbal condusă de Mitică Dragomir a terenului pe care s-a construit actualul sediu al Ligii. Afacerea a avut urmări în instanţă. Cei doi au fost anchetaţi pentru fapte de corupţie, dar în 2012 au fost achitaţi.