Cel puțin doi medici sunt răniți, iar la câteva ore de la producerea evenimentului ei nu fuseseră găsiți încă. Avionul a aterizat într-o zonă greu accesibilă, la peste 1.400 de metri altitudine, o zonă împădurită, cu zăpadă de peste 50 de centimetri, aflată la granița județelor Cluj, Bihor și Alba. Semnalul telefonic este foarte slab, iar temperatura a coborât spre zero grade.
Au existat și informații că doi dintre răniți ar fi inconștienți sau că li s-au descărcat bateriile telefoanelor. Au fost mobilizate forțe de intervenție din toate structurile. Locotenentul Cătălin Chirică de la ISU a explicat la Digi24 că ultima dată când s-a luat legătura cu cei aflați în epavă li s-a spus să transmită semnale luminoase și sonore pentru a putea fi localizați:
Cine erau medicii din avion
Echipajul mergea la Spitalul Judeţean Oradea. Urmau să plece rapid spre Bucureşti, unde un pacient aştepta să fie anunţat că intră în sala de operaţie. Avionul era pilotat de Adrian Iovan. Exista și un copilot. Ambii ar fi fost răniți, dar viața niciunuia dintre cei aflați la bordul aeronavei nu este pusă în pericol.
(Radu Zamfir, chirurg la Spitalul Fundeni)
Unul dintre medicii din avion, Radu Zamfir, chirurg la Spitalul Fundeni, este cel care a sunat la 112 să ceară ajutor.
(Sorin Ianceu)
Alături de el erau Sorin Ianceu - chirurg din echipa de transplant de la Spitalul Judeţean Oradea. El are o fractură la mână şi o lovitură la coloana vertebrală.
(Valentin Calu)
În avion era şi Valentin Calu - chirurg la Spitalul Elias, de asemenea rănit după aterizarea forţată.
(Cătălin Pivniceru)
În aeronava pilotată de Adrian Iovan mai erau Cătălin Pivniceru - chirurg la Spitalul Sfânta Maria şi o asistentă de la Spitalul Fundeni.