Video Percheziții de amploare după bătaia din Pantelimon. Sute de polițiști, drone și un elicopter îi caută pe cei implicați în conflict

Data actualizării: Data publicării:
politist in uniforma
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Percheziții de amploare au loc marți dimineața în cazul bătăii cu topoare de la sfârșitul săptămânii trecute din Pantelimon. Mascații au intrat peste cei implicați în scandal. În acțiune sunt folosite un elicopter și drone. Poliția anunță că 8 dintre persoanele căutate au fost deja găsite. La operațiune participă și șeful Poliției Capitalei.

Suspecții s-au ascuns de poliție în casele apropiaților, ca să nu fie prinși. La percheziții, polițiștii au găsit săbii, bâte și topoare despre care se crede că au fost folosite în conflict. Opt oameni vor fi duși la audieri.

La operațiune participă și un elicopter, alături de peste 200 de polițiști și jandarmi.

La nivel național sunt 40 de percheziții, pentru că polițiștii au informații că în scandal au fost implicate mai multe persoane decât se credea inițial.

„În această dimineaţă, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Poliţia Sectorului 2, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, Poliţiei Sectorului 3, Serviciului Acţiuni Speciale, Poliţiei Canine, împreună cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti pun în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal ce se efectuează cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe”, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii amintesc că, la data de 21 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, de către angajaţii spitalului, cu privire la un scandal la camera de gardă.

„În vederea administrării materialului probator, în această dimineaţă, poliţiştii Capitalei pun în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară, pentru depistarea persoanelor, precum şi a bunurilor de interes în cauză.”, precizează Poliţia Capitalei.

Operațiunea este coordonată chiar de șeful Poliției Capitalei, chestorul Bogdan Berechet.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cercetările sunt continuate tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

În urma investigaţiilor au fost identificate 19 persoane implicate în incident. 12 dintre persoanele participante la conflict au fost audiate, iar pentru 6 dintre acestea au fost emise mandate de arestare preventivă. Alte 4 persoane sunt în spitale pentru investigaţii medicale, aflându-se sub paza poliţiştilor. La acest moment sunt căutate alte 3 persoane care au fost identificate ca fiind participante la conflict.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Floarea și Traian s-au întors în România după o viață în Spania ca să dea...
Digi FM
Val de reacții după ce Adriana Iliescu și fiica ei au fost fotografiate pe stradă: „Eliza i-a prelungit...
Pro FM
Anca Țurcașiu, vacanță în Grecia cu noul iubit. Tolăniți pe nisip, îmbrățișați, au deja planuri mari: "Vom...
Film Now
Javier Bardem o adoră pur și simplu! Penelope Cruz, impresionată de cum a vorbit soțul despre ea. S-a lăsat...
Adevarul
Cine are prioritate în intersecții. Detaliile ce încurcă numeroși șoferi
Newsweek
METEO Ziua ciudată din octombrie când temperatura scade cu 10 grade și începe toamna. Cât va ploua?
Digi FM
Imagini de la nunta canotorilor Maria și Florin Lehaci. Campioana olimpică a arătat ca o prințesă, într-o...
Digi World
"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la...
Digi Animal World
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de...
Film Now
Courteney Cox și Brad Pitt, împreună într-o imagine rară, la aproape 20 de ani de la divorțul lui Jennifer...
UTV
Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de...