Video Descoperire macabră în județul Botoșani. Un ucrainean a fost găsit împușcat în cap într-o locuință

Data publicării:
Foto: Poliția Română

Un bărbat din Ucraina a fost găsit împuşcat în cap, sâmbătă dimineaţă, într-o locuinţă din judeţul Botoşani. Anchetatorii au găsit lângă el o armă de vânătoare. Surse apropiate anchetei afirmă că victima era venită de câteva zile în ţară şi că ar fi trecut fraudulos graniţa, împreună cu alt ucrainean, cei doi locuind împreună. 

Andreea Georgescu, jurnalist Digi24: Alarma s-a dat la 112 în jurul orei 8. În această dimineață, un bărbat din comuna George Enescu din Botoșani i-a anunțat pe polițiști că în locuința sa este un cetățean ucrainean mort. Anchetatorii ajunși de urgență la fața locului au început investigațiile, au reușit să stabilească până acum că ucraineanul trecuse granița clandestin în România în urmă cu 5 zile și se înțelesese cu proprietarul locuinței, cel care a sunat la 112 să locuiască la el și în schimb să facă diverse munci în gospodărie. Încearcă acum anchetatorii să stabilească care au fost cu exactitate circumstanțele în care ucraineanul a murit. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că, sâmbătă, în jurul orei 8.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna George Enescu,cu privire la faptul ca la locuinţa sa se află un cetăţean ucrainean decedat, transmite News.ro. 

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare. În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, au afirmat poliţiştii.

Editor : C.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri