Video&Foto Cascadoria lui Tom Cruise de la Jocurile Olimpice împarte fanii în două

Data actualizării: Data publicării:
Tom Cruise JO 2024
Foto: Profimedia Images

Cascadoria spectaculoasă a lui Tom Cruise la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a provocat păreri împărțite din partea telespectatorilor și fanilor, scrie The Independent.

Pentru a marca predarea de la Paris către Los Angeles, unde vor avea loc jocurile din 2028, actorul din „Misiune: Imposibilă” a coborât spectaculos de pe acoperișul Stade de France, aterizând în mijlocul unei mulțimi de fani, înainte de a sări pe o motocicletă și a ieși din stadion ținând în mână drapelul olimpic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un video preînregistrat l-a arătat apoi pe actorul în vârstă de 62 de ani, cunoscut pentru faptul că își face singur toate cascadoriile, călătorind prin Paris și urcând într-un avion, înainte de a se parașuta și ateriza la semnul Hollywood din Los Angeles.

În altă zonă a ceremoniei de închidere, muzicienii americani Billie Eilish și H.E.R au cântat pentru a evidenția talentul californian, în timp ce piesa „Can’t Stop” a trupei din LA Red Hot Chili Peppers a fost difuzată în timpul momentului „Misiune: Imposibilă” al lui Cruise.

Apariția lui Cruise fusese deja prezisă de unii fani, deoarece el a fost văzut de mai multe ori la Paris în ultimele două săptămâni, susținând echipa SUA în ștafeta de înot și urmărind-o în acțiune pe gimnasta americană cu mai multe medalii Simone Biles.

Pe rețelele de socializare, unii fani au sugerat că această cascadorie de la JO 2024 a fost puțin prea previzibilă.

„Fericită ceremonie de închidere a Olimpiadei sau, cum este mai bine cunoscută, Ziua în care Tom Cruise va face o cascadorie nebună”, a scris un spectator pe X/Twitter, în timp ce altul a numit cascadoria „total nesurprinzătoare”, adăugând: „Îmi imaginez că Tom Cruise face [ceva] de genul acesta într-o zi obișnuită de marți”.

Foto: Profimedia Images
Foto: Profimedia Images

Alții au fost uimiți de cascadoria în stilul „Misiune: Imposibilă”, iar un spectator a scris: „[Cruise] a făcut toate cascadoriile sale preferate, a sărit de pe o clădire, a mers cu motocicleta, a alergat puțin, s-a cățărat puțin și, bineînțeles, a sărit dintr-un avion. Un supercut Misiune: Imposibilă”.

Alții au observat diferența dintre deciziile artistice ale părții franceze față de partea americană, un utilizator de X/Twitter glumind: „Franța: «A fost frumos, să facem niște artă și niște chestii ciudate pentru a închide spectacolul și va fi frumos»”.

Spectatorii au fost auziți țipând când l-au zărit pe Cruise stând pe vârful stadionului, îmbrăcat într-o geacă de piele și mănuși, înainte de a se lăsa cu ușurință la sol.
Momentul a fost, de asemenea, o acțiune bună pentru promovarea viitorului film „Misiune: Imposibilă – Răzbunarea Morților Partea a Doua” al lui Cruise, care va fi lansat în luna mai a anului 2025 și va marca a opta oară când actorul joacă în franciză, începând din 1992.

La scurt timp după cascadoria lui Cruise, Paramount Pictures, care produce franciza „Misiune: Imposibilă”, a posta o declarație de presă în care i-a mulțumit actorului pentru contribuția sa la industria cinematografică – înainte de a face aluzii la aspecte din viitorul film.

„Ceremonia de închidere de astăzi ne-a adus un alt moment incredibil din partea lui Tom Cruise, unul care ne face să ne amintim de multe altele anterioare. Indiferent de misiune, el a acceptat-o mereu”, precizează Paramount Pictures.

„Dorim să profităm de această ocazie pentru a-i mulțumi lui Tom pentru tot ceea ce a făcut pentru industria cinematografică și pentru formele noastre de artă, atât ca actor, cât și ca producător”. Mai arată declarația studioului.

Cruise a răspuns postării Paramount Pictures de pe rețeaua X: „Sunt incredibil de mândru de tot ceea ce am realizat împreună. Aștept cu nerăbdare să împărtășim următoarea noastră Misiune!”.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu