Andrew Tate se roagă pentru o moarte „eroică” precum cea a lui Sinwar, fostul lider Hamas. Ce mesaj a postat influencerul

Data actualizării: Data publicării:
Bucharest, Romania. 15th Oct, 2024: Andrew Tate (C), his brother Tristan Tate (L) and their lawyer Eugen Constantin Vidineac (R) wait to enter the courtroom at the Bucharest Court of Appeal. Credit: Lucian Alecu/Alamy Live New
„Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la fel de eroică ca cea a lui Yahya Sinwar", a scris Andrew Tate, sâmbătă, pe rețeaua socială X. Sursa foto: Profimedia Images

Andrew Tate, controversatul influencer britanic, a scris pe rețeaua socială X că se roagă să aibă o moarte precum cea a fostului lider Hamas, Yahya Sinwar. The Jerusalem Post scrie că mesajul postat de Andrew a strâns zeci de mii de aprecieri.

„Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la fel de eroică ca cea a lui Yahya Sinwar", a scris Andrew Tate, sâmbătă, pe rețeaua socială. „Curajos, sfidător în faţa răului şi dedicat scopului său vieţii. Merită odihnă veşnică. El a câştigat-o”, a fost mesajul influencerului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Yahya Sinwar, creierul din spatele atacurilor Hamas din 7 octombrie, în care au murit peste 1.200 de persoane, a fost eliminat miercuri de Israel.

Andrew Tate și Tristan Tate au obținut în septembrie o nouă victorie în instanță

Curtea de Apel Bucureşti a decis, la începutul lui septembrie, să înlăture obligaţia ca fraţii Tate, care sunt suspectaţi că au recrutat, începând cu anul 2015, 34 de femei pe care le-au obligat să producă materiale pornografice care au fost difuzate contra cost pe platforme de profil, să nu se apropie de presupusele victime şi să nu comunice cu acestea.

Andrew Tate a rămas în arest la domiciliu, în timp ce Tristan Tate este sub control judiciar.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulata de PICCJ. Admite contestaţiile formulate de Tate III Emory Andrew şi Tate Tristan, desfiinţează în parte încheierea contestată în sensul înlăturării obligaţiei inculpatului Tate III Emory Andrew de a nu comunica cu presupusa victima şi a înlăturării obligaţiei inculpatului Tate Tristan de a nu se apropia la o distanţă mai mica de 50 metri de presupusele victime, de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea. Menţine în rest dispoziţiile încheierii de şedinţă contestate”, se arată în minuta instanţei, conform News.ro.

Andrew și Tristan Tate și-au recuperat mașinile de lux

Cei doi influenceri britanici, acuzați de proxenetism, trafic de persoane și viol, și-au recuperat la începutul lunii octombrie  mașinile de lux puse sub sechestru de procurori. Tristan Tate a mers la sediul ANABI ca să-și revendice bolizii în valoare de 4 milioane de euro. Fratele lui, Andrew Tate, nu s-a putut bucura alături de el pentru că este în arest la domiciliu și nu poate părăsi vila din Voluntari.

 

 

Editor : Iulia Bălăianu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Lidl, Kaufland și alții tremură din încheieturi: Supermarketul care trece la atac cu prețuri mici în România...
Digi FM
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Încercăm să vindecăm haosul cu haos!” Imaginea în care apare cu...
Pro FM
Hailey Bieber, primul interviu de când a născut. Soția lui Justin Bieber nu a stat mult timp departe de...
Film Now
Meryl Streep, la volan, Martin Short, pe scaunul pasagerului, după o cină luată la un restaurant de top. Cei...
Adevarul
Cocktail-ul mortal care se răspândește în Europa. Cum cad tinerii în capcana cocainei roz: „Face ravagii”
Newsweek
Care pensionari rămân cu aceeași pensie până în martie 2025? Li s-a anulat o creștere de sute de lei
Digi FM
Are 78 de ani, dar e într-o formă de zile mari. Sylvester Stallone, protagonistul unui moment inedit, devenit...
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Așa stăpân, așa câine! Imagini virale cu un patruped care își imită stăpânul în sala de fitness. Cum a fost...
Film Now
Tom Holland, după ce a citit o primă versiune a scenariului pentru Spider-Man 4, împreună cu Zendaya: Chiar a...
UTV
Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui...