Cochete și îmbrăcate în rochii de prinţese, debutantele şi-au făcut intrarea în societate alături de însoţitorii lor.
"A fost foarte frumos: rochiile, muzica, tot, ne-am amintit de vremurile de demult pe care le-am văzut doar în filme sau pe scena teatrului. A fost foarte interesant să fim noi protagoniştii de data asta", spune Alexandra Mustea.
"Sincer, nu ştiam înainte să dansez şi e prima oară când am valsat; am avut o coregrafă din Cluj care ne-a învăţat mişcările şi totul a fost ok", explică Vlad Bulzan.
Evenimentul a fost presărat și cu prezentări de modă, care au scos în evidenţă "în primul rând broderiile manuale care sunt făcute de mama, pe urmă ţesăturile fluide, mătasea naturală, voaluri de mătase, saten de mătase, tulurile, romantismul, senzualitatea rochiilor mele", după cum susţine designerul Rozalia Bot.
Cei prezenţi au fost invitaţi să deguste vinuri alese special pentru această seară.
"Meniul fiind foarte divers, avem şi vinurile cam în aceeaşi idee: în zona de soi românesc, cum ar fi tămâioasa românească, dar şi zona de Sauvignon blanc", a precizat Dorin Popa, oenolog.
Evenimentul s-a desfășurat cu casa închisă.
"Sper, pe viitor, să dezvoltăm un bal al operei, să-l lărgim, să-l împrospătăm, să aducem tot timpul ceva nou, ceva plăcut pentru public, să ţinem legătura cu ei, să vedem ce-şi doresc", a declarat Ioan Vrăşmaş, preşedintele Asociaţiei Culturale Opera Vox.
De-a lungul celor trei ore, artiști care au urcat pe scenă au fost acompaniați de orchestra și baletul Asociației Culturale Opera Vox. Spectacolul a fost condus de dirijorii Vlad Eniu şi Vlad Agachi, iar publicul a ascultat valsuri, polci și arii de operă celebre.
Reporter: Anca Deac
Operator: Constantin Gheorghiţă