S-au trezit cu o vilă în curtea blocului

Data publicării:
sat 20trezit 20cu 20vila-43385

Se întâmplă pe strada Biruinţei. Deşi în lucru, şantierul nu este semnalizat, iar locatarii de la parter şi etajul I au acum o nouă vedere: ceea ce va deveni toaleta proprietarului de vilă. În plus, frumoasa vilă în devenire se ridică peste conductele de apă ale RAJA. Locatarii blocului DR 25 s-au revoltat şi au făcut sesizări către autorităţile locale.

Poliţia Locală s-a autosesizat în decembrie 2012, când construcţie era la faţă de fundaţie, şi l-a amendat pe Osman cu 4.000 de lei. S-a dispus, de asemenea, măsura sistării lucrărilor.

Văzând camera de filmat pe terenul omului, prietenii l-au anunţat imediat iar acesta şi-a făcut simţită prezenţa în mai puţin de 5 minute. Nu a vrut să stea de vorbă în faţa camerelor dar ne-a asigurat că toate actele lui sunt în regulă şi că respectă distanţa legală de minimum 7 metri între clădiri.

Autorităţile spun că aşteaptă cu mare interes soluţia pe care o va da Parchetul sau, după caz, Judecătoria Constanţa. Teoretic, soluţia ar fi dărâmarea clădirii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri