În unele zone din Constanţa, timpul se scurge mult mai repede. Cel puţin asta constată trecătorii care se uită la ceasurile electronice instalate, în urmă cu 5 ani, în oraş. Aşa se întâmplă, de exemplu, în zona CET, unde ceasul electronic nu indică nicidecum ora reală.
În alte cartiere ale oraşului ceasurile electronice nu mai funcţionează de multă vreme, aşa că oamenii se bazează pe propriile dispozitive de măsurare a timpului.
Deşi vinerea trecută, reprezentantii Primariei spuneau ca 11 dintre cele 43 de ceasuri stradale au fost reparate, lucrurile nu au stat asa. Dupa un scurt periplu prin oras am depistat 6 astfel de ceasuri defecte.
Ion Pilat, şeful Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa: "Anul acesta am folosit o sumă de aproximativ 60% din valoarea acordată pentru întreţinerea ceasurilor, şi aţa cum v-am explicat, cele 11 locaţii, unde ceasurile au fost defecte, au suferit modificări, completări de piese şi funcţionează în totalitate".
Primăria Constanţa a cumparat în anul 2008, 43 de ceasuri electronice, si a dat pe ele 1,2 milioane de lei. Anual, pentru întreţinerea lor, administraţia publică alocă aproximativ 60 de mii de lei.