Carnea de porc poate fi controlată în opt puncte de expertiză
Data publicării:
Ţinând cont că nu puţini sunt cei care vor sacrifica porci din propria gospodărie, inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare le atrag atenţia constănţenilor că trichineloza prezintă un risc major de îmbolnăvire. De aceea, reprezentanţii DSV au decis să deschidă opt astfel de puncte sanitar-veterinare, pe raza întregului judeţ. Astfel, în oraşul Constanţa vor funcţiona 3 astfel de ghişee, amplasate: în Piaţa Griviţei, în Piaţa Brick, dar şi în incinta sediului DSVSA. De asemenea, celelalte 5 puncte de expertiză vor fi deschise în localităţile: Eforie, Medgidia, Năvodari, Cernavodă şi Hârşova. Programul de lucru până pe 23 decembrie 2012 este: de luni până sâmbătă, între orele 8 şi 16, iar duminică, între orele 8 şi 12.