Ioan de Ziebenburger este cavaler din anul 2010 însă face parte din ordinului Paladinii de Terra Medies de foarte mulţi ani. Este pasionat de viaţa celor care au trăit în Evul Mediu şi şi-a propus ca, alături de cei pe care îi are în subordine, să readucă la viaţă farmecul de odinioară. E grea munca de cavaler. "Trebuie să ai grijă de scutieri, să ai în grijă domniţele, să porţi lupte, să bei butoaie de vin....E complicat", Ioan de Ziebenburger - cavaler Ordinul Paladinilor de Terra.
După cum obişnuiau cu sute de ani în urmă, cavalerii le-au arătat celor prezenţi cum se luptau cu spada şi suliţele. Din peisaj nu au lipsit domniţele, care şi-au arătat măiestria la dans.
Toată atenţia publicului s-a îndreptat apoi spre cavalerii Mihai, Adrian, Alexandru şi Ionuţ care, împreună cu armăsarii Centenario, Nero, Ronin şi Petre, au oferit un adevărat spectacol. Cavalerii şi-au demonstrat îndemânarea cu spada şi au arătat că sunt foarte buni călăreţi. Bineînţeles că au fost răsplătiţi cu ropote de aplauze.
Organizatorii au avut grijă să amenajeze un loc special şi pentru copii. "Cavalerii, practic, explică multe obiceiuri pe care copiii nu le învaţă din programa şcolară. Vin cu tot felul de informaţii, care pentru mulţi dintre ei sunt noi şi tot festivalul este unul dinamic pentru că aceştia interacţionează, în mod direct, cu publicul", Anemona Hermeneanu - organizator festival.
Festivalul s-a încheiat duminică seara, însă braşovenii îi vor revedea pe cavaleri şi pe domniţe săptămâna viitoare, la Făgăraş.