Serialul South Park nu va reveni până după alegeri, iar vina îi aparține lui Donald Trump

Data publicării:
South Park Donald Trump
Unul dintre episoadele South Park în care "apare" Donad Trump. Foto: Profimedia

South Park nu va reveni până după alegeri, iar creatorii Trey Parker și Matt Stone spun că Donald Trump este motivul pentru care fanii sunt văduviți de noi episoade.

Cel de-al 27-lea sezon din South Park nu va fi lansat decât după alegerile din 2024, iar creatorii controversatului serial de desene animate, Trey Parker și Matt Stone, au dezvăluit motivul într-un nou interviu acordat Vanity Fair, scrie The Express.

„Am încercat să facem South Park prin patru sau cinci alegeri prezidențiale, și este un lucru atât de greu de făcut” a explicat Matt publicației.

„Evident, alegerile sunt ale naibii de importante, dar în perioada electorală politica preia totul și sfârșim prin a ne distra mai puțin”, a subliniat el. Trey a intervenit, spunând: „Nu știu ce altceva am mai putea spune despre Trump”.

De când Trump a câștigat alegerile în 2016, demagogul rezident al South Park, domnul Garrison, a urmat o traiectorie similară, dar creatorii scenariștilor serialului animat de lungă durată și-au dat seama devreme că au mușcat mai mult decât puteau mesteca.

În 2017, creatorii au recunoscut că nu au putut ține pasul cu ridicolul care a devenit viața reală și „au decis să se retragă și să-i lase pe [politicieni] să-și facă comedia lor, iar noi pe a noastră”.

Editor : S.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri