Samantha Fox, amendată pentru amenințarea unui polițist. Ofițerul o dădea jos din avion pentru că era beată și se certa cu soția ei

Data actualizării: Data publicării:
samantha fox pe strada
Samantha Fox. Foto: Profimedia

Fosta cântăreață pop Samantha Fox a fost amendată după ce, beată fiind, a amenințat un polițist că-i va „scoate dinții”. Ofițerul a intervenit să o dea jos din avion pentru că vedeta se comporta necivilizat și se certa cu soția sa, relatează The Independent.

Incidentul a avut loc pe aeroportul Heathrow în luna decembrie a anului trecut. Atunci, vedeta de 58 de ani ani a fost oprită să mai zboare către München și a petrecut o seară într-o celulă de poliție. Gestul său a dus la deschiderea unei anchete și apoi la o acțiune în instanță.

În timpul procesului, procurorul a spus că personalul de zbor a fost informat că Fox „se certa și era nepoliticoasă cu personalul de la poartă” la ora 19:00, apoi a fost văzută „mergând, purtându-se și vorbind ciudat, iar angajații de acolo au simțit că mirosea a alcool”.

Fox „se certa” cu soția ei, Linda Olsen, iar după îmbarcare, fosta cântăreață a început să „se legene înainte și înapoi pe scaunul său, lovind-ul pe cel din față”. Atunci s-a luat decizia de a întoarce avionul la poartă, s-a spus în instanță.

Poliția a fost chemată să o scoată pe cântăreața pop din avion, iar un ofițer a declarat că „i-a fost clar că era beată”.

Fox a fost descrisă de ofițeri drept „nepoliticoasă și pusă pe scandal”. Ea i-a „abuzat verbal” în maimulre rânduri, în timp ce era escortată în afara aeroportului.

Anterior aceastei acțiuni în instanță, starul anilor 80 a fost judecată pentru că ar fi agresat-o pe soția ei, Linda Olsen, în timpul unui zbor, acuzație pe care aceasta a negat-o. Cazul a fost clasat însă, după ce mai multe probe depuse în instanță duceau către un proces fără șansă de condamnare.

În schimb, acum Fox a pledat vinovată pentru acuzația de amenințare și hărțuire a unui agent de poliție, și a recunoscut că era beată.

Zborul – care transporta 162 de adulți și patru copii – a fost amânat cu 12 ore, până la ora 7:30, a doua zi, 42 de pasageri cerând despăgubiri.

Judecătorul a decis aplicarea unei amenzi de 1.000 de lire sterline și până la 25 de zile de activitate de reabilitare. „În acest caz, avionul era încă la sol, dar, ca urmare a comportamentului dumneavoastră, pilotul... - pentru ca aeronava să nu fie pusă în pericol – a returnat aeronava la stand. Acolo, pasagerii au coborât și nu au mai putut pleca în acea seară. Ei au fost nevoiți să rămână peste noapte și au luat primul zbor dimineața”, a argumentat magistratul.

De asemenea, judecătorul a decis ca Fox să plătească o despăgubire de 1.718 lire sterline, bani pe care British Airways a spus că i-a pierdut în urma incidentului.

Înainte de a se lansa în muzică, Samantha Fox a devenit cunoscută ca model glamour, fiind una dintre cele mai fotografiate femei britanice din anii 1980.

În calitate de cântăreață a avut succes cu hit-ul din Top 40 „Touch Me” și a fost nominalizată la un Brit Award.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu