Fanii lui Prince pot petrece acum o noapte în casa Purple Rain. Ce surprize îi așteaptă pe admiratorii superstarului

Data actualizării: Data publicării:
camera din casa purple rain
Cameră din casa Purple Rain. Foto: Profimedia

Fanii înfocați a lui Prince au acum ocazia să petreacă o noapte în casa folosită în filmul legendarului muzician Purple Rain, relatează The Independent.

Pentru prima dată, fanii pot aduce un omagiu carierei și moștenirii lui Prince, din lumea iubitului său personaj de film, The Kid, stând o noapte în casa din Minneapolis, care a apărut în clasicul din 1984.

Gazde vor fi muzicienii Wendy Melvoin și Lisa Coleman, foștii colegi de trupă ai lui Prince din The Revolution, precum și co-starurile din pelicula Purple Rain.

Pentru a celebra 40 de ani de la lansarea Purple Rain, casa a fost renovată și restaurată, pentru a oferi o experiență unică fanilor. Aceasta a fost împodobită din podea până în tavan cu materiale în culoarea mov.

În camere vor fi puse la dispoziție suveniruri, dar vor fi expuse și obiecte din colecția personală a lui Prince, inclusiv ținute legendare ale acestuia. Fanii vor avea la dispoziție accesorii și truse de machiaj pentru ochi, inspirate din anii 80, pentru a putea să simtă fantezia superstarului.

În locuință este montată o instalație muzicală din anii 1980, preîncărcată cu melodii care au inspirat personajul din film.

Casa are, de asemenea, un centru spa, puternic inspirat de videoclipul lui Prince „When Doves Cry”, cu o cadă împrejmuită cu vitralii, halate de baie mov, măști de față și produse de baie cu parfum de lavandă. Toate sunt disponibile pentru clienți.

Fanii filmului vor putea petrece o noapte și în dormitorul lui The Kid, care este amenajat în ton cu pelicula. O colecție personală de casete a lui Prince, inclusiv una dintre înregistrările demonstrative, sunt de asemenea la îndemâna oaspeților.

Camera secretă, plină cu surprize, cea mai interesantă parte a casei

Gazdele spun că cea mai interesantă parte a casei este camera secretă, care se găsește doar dacă este activată o ușă secretă, ce duce la un spațiu plin cu comori necunoscute, pregătite pentru a fi admirate de fani.

Un obiect special care poate fi găsit în această cameră, este un album de vinil fals, care conține șapte indicii, și care, dacă oaspeții le interpretează corect, îi vor conduce la și mai multe recompense surprinzătoare.

Spațiul va fi disponibil pentru 25 de sejururi separate de o noapte, pentru până la patru oaspeți, care pot fi rezervate pe Airbnb. Fanii își pot trimite cererea de rezervare în perioada 2-6 octombrie 2024, cu sejururi disponibile din 26 octombrie până pe 14 decembrie.

„Am fost destul de norocoși să facem parte din scena muzicală a Minneapolis-ului, într-o epocă atât de importantă pentru muzica rock, cântând cu Prince într-una dintre cele mai de succes trupe ale generației noastre, și jucând alături de el în filmul Purple Rain”, au spus Wendy și Lisa.

„Casa Purple Rain este un omagiu adus dragului nostru prieten Prince, caracterului său atemporal, precum și impactului de durată pe care continuă să-l aibă.

„Sperăm că spațiul va oferi fanilor posibilitatea de a-și forma o imagine despre lumea eclectică creată de Prince, iar vizitatorii să plece simțindu-se puțin mai aproape de el, ca artist și ca persoană”, au adăugat aceștia.

x

Editor : L.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri