Celebra escroacă internațională Anna Sorokin va participa la “Dancing With the Stars” cu brățara de urmărire la gleznă

Data actualizării: Data publicării:
Anna Sorokin/ Anna Delvey
Dispozitivul electronic de urmărire a Annei Sorokin are litera A imprimată. Foto: Profimedia

Anna Sorokin, escroaca care a fost condamnată în 2019 pentru că a înșelat bănci, hoteluri și prieteni după ce și-a construit în mod fals o reputație de moștenitoare germană bogată pe nume Anna Delvey, și-a găsit cea mai nouă aventură: Dancing With the Stars, scrie The Guardian.

Dacă personajul vi se pare vag cunoscut, fie ați citit despre el fie, poate, ați văzut serialul Netfix „Inventing Anna”, extrem de popular.

Descrisă ca „faimoasa fashionistă a brățărilor de gleznă” într-un comunicat de presă, Sorokin a fost anunțată miercuri la Good Morning America alături de fostul star NBA Dwight Howard, de actorul Eric Roberts sau actrița Tori Spelling ca paricipând la celebra emisiune Dancing With the Stars.

Dealtfel, se pare că ABC insistă pe acest „amănunt”: clipul de promovare al emisiunii o arată pe Anna Sorkin într-o rochie strălucitoare și un monitor de gleznă pe picior.

Deși a fost eliberată din închisoare în februarie 2021, autoritățile de imigrare au ridicat-o la scurt timp după ce a ieșit, susținând că a depășit termenul de ședere și trebuie să se întoarcă în Germania natală. Apoi, Anna a intrat în custodia Serviciului de Imigrări și Executare a Vămilor (ICE) timp de peste un an, înainte ca un judecător să deschidă calea pentru ca ea să treacă la detenția la domiciliu în octombrie 2022, în timp ce se luptă cu cazul de deportare.

În timpul arestului la domiciliu, Sorokin a trebuit să respecte condiția judecătorului de imigrări de a nu folosi rețelele de socializare, dar și-a văzut de treabă. Ea a început un podcast - The Anna Delvey Show - care a avut invitați precum comediantul Whitney Cummings și jurnalistul de tehnologie Taylor Lorenz, care s-au deplasat la apartamentul ei din East Village din New York pentru a înregistra.

„Atât de mulți oameni au devenit faimoși pentru lucruri rele și au fost capabili să le transforme în ceva diferit”, a declarat ea într-un interviu acordat Associated Press în iunie 2023.

Dancing With the Stars este prima modalitate prin care Sorokin încearcă să atingă acest obiectiv. Ea va concura în cel de-al 33-lea sezon, care va avea premiera pe 17 septembrie pe ABC și Disney+.

Sorokin va face echipă cu gimnastul american Stephen Nedoroscik, mai bine cunoscut pe internet ca „Pommel Horse Guy”. Tânărul în vârstă de 25 de ani, care a câștigat două medalii de bronz la Paris, a fost primul concurent anunțat, în august, proaspăt revenit de la Olimpiadă.

Anna Sorokin Aka Anna Delvey Wears A Monogrammed Ankle Bracelet For Her Appearance At Immigration Court In New York City - 06 Jun 2024
Foto: Profimedia

 

Editor : S.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu