50 Cent va concerta la Bucureşti, iar pentru participarea sa, solistul a avut o serie de cerinţe speciale. Artistul şi echipa sa vor fi primiţi într-o cameră tip suite la standarde VIP ce trebuie amenajată cu două canapele, două fotolii din piele, covoare asortate, palmieri şi plante de decor din belşug, mai multe oglinzi, iar lumina şi temperatura trebuie să fie neapărat reglabile.
Mâncarea trebuie pregătită cu 15 minute înainte de sosirea artistului şi plasată în tăvi încălzite. Meniul solicitat de 50 Cent include preparate americane clasice precum Mac n Cheese, crispy strips, aripioare de pui BBQ, cheeseburgeri şi friptură de vită, însoţite de sosuri picante, ketchup, maioneză şi muştar american. Solistul preferă cheeseburgerii cu castraveţi muraţi şi friptura de vită bine făcută. Indicaţiile sunt clare şi pentru servire, preparatele vor fi prezentate pe farfurii de porţelan, cu tacâmuri de argint.
Artistul are o dietă echilibrată şi evită consumul de zahăr, preferând jeleurile acre şi ciocolata neagră de bună calitate la desert. În plus, 50 Cent îşi doreşte să aibă în camera de primire platouri cu fructe, în mod special banane, mandarine, lămâi, afine şi nuci caju crude, scrie News.ro.
Organizatorii au primit specificaţii precise şi pentru lista de băuturi dorite de artist. 50 Cent va avea la dispoziţie apă plată Smart Water sau Fiji, băuturi energizante şi carbogazoase fără zahăr, bere de ghimbir şi sucuri naturale de mere şi portocale.
Înaintea concertelor, artistul urmează o rutină de îngrijire a vocii ce include un ceai verde cu mentă, lămâie, ghimbir şi muşetel. Tot pentru voce, pe lista de necesităţi a artistului se regăsesc bomboane pentru tuse şi miere organică.
Editor : Liviu Cojan