George Clooney este „iritat” de regizorul Quentin Tarantino: „A spus niște prostii despre mine”

Data actualizării: Data publicării:
george clooney si quentin tarantino
Colaj foto: George Clooney și Quentin Tarantino / Surse foto: Profimedia Images

George Clooney spune că este „puțin iritat” de niște comentarii recent făcute de regizorul Quentin Tarantino. „A spus niște prostii despre mine”, a declarat actorul într-un interviu pentru GQ. Starul de la Hollywood a vorbit și despre prietenia sa cu Brad Pitt.

Actorul de la Hollywood a avut primul rol important pe marele ecran când a jucat alături de Tarantino în filmul cult cu vampiri din 1996 „From Dusk Till Dawn” (De la apusul până la răsăritul soarelui), regizat de Robert Rodriguez, scrie The Guardian.

Clooney, în vârstă de 63 de ani, a fost întrebat de revista GQ dacă ar trebui să îi sublinieze lui Tarantino că este disponibil pentru casting.

El a răspuns spunând: „Ascultă, am făcut un film cu Quentin. A jucat rolul fratelui meu.

Actorul de la Hollywood, Brad Pitt, care a fost și el intervievat, a intervenit spunând: „Oh, așa este. A fost și el destul de bun în asta.”

Clooney a spus că reprezentația lui Tarantino a fost „OK”, înainte de a adăuga „Quentin a spus niște prostii despre mine recent, așa că sunt puțin iritat de el”.

A făcut un interviu în care numea vedete de cinema și vorbea despre tine (Brad) și despre altcineva, iar apoi un tip a spus: „Ei bine, ce zici de George?”. Și apoi a răspuns literalmente ceva de genul: „Numiți-mi un film din mileniul acesta.” Și în mintea mea era „Din mileniu?’ Asta e toată cariera mea, la naiba.

În timp ce Pitt, colaboratorul obișnuit al Tarantino, râdea, Clooney a spus: „Deci acum sunt ceva de genul, bine amice, la naiba. Nu mă deranjează să-i servesc mizerii. Mi-a dat mizerii”.

Dar nu, uite, suntem foarte norocoși că putem lucra cu acești regizori grozavi. Regizorul și scenariul sunt ceea ce te ține în viață ca actor”, a mai spus Clooney. „Și am învățat asta după ce am făcut niște filme foarte proaste. Nu poți face un film bun dintr-un scenariu prost. Nu o poți face. Puteți face un film prost dintr-un scenariu bun. Poți să o greșești grav.

Nu este clar la ce interviu sau discuție se referă Clooney.

În 2022, Tarantino a vorbit despre „Marvelizarea Hollywoodului”, referindu-se la creșterea numărului de filme cu supereroi.

El a spus în podcast-ul lui Tom Segura „2 Bears, 1 Cave” (Doi urși, o peșteră): „Aveți toți acești actori care au devenit celebri interpretând aceste personaje. Dar nu sunt vedete de film. Capitanul America este vedeta, sau Thor este vedeta. Cred că asta s-a spus de un miliard de ori... aceste personaje din franciză devin vedete.”

Tarantino a lucrat ca regizor cu Brad Pitt în filmele „Once Upon A Time... In Hollywood” ( A fost odată la Hollywood) și „Inglourious Basterds” (Ticăloși fără glorie), și a regizat, de asemenea, un episod din serialul „ER” cu Clooney.

Tot în interviul GQ, Brad Pitt a spus că Clooney i-a atras atenția după accidentul în care a fost implicată Diana, Prințesa de Wales, când acesta spus deschis că se simte „oribil” fiind urmat de paparazzi.

Pitt a spus că „este cu adevărat invaziv să știi că oamenii sunt acolo și se ascund în tufișuri. Este într-adevăr un sentiment groaznic, groaznic”.

Și George s-a ridicat și a comentat asta după Diana, Prințesa de Wales. Și atunci am văzut că „tipul ăsta are ceva ce noi ceilalți nu avem”. L-am văzut ca pe un lider în acel moment”, a mai spus Pitt.

Clooney a spus că el și co-starul lui din „Ocean’s Eleven” și „Burn After Reading” (Citește și arde) sunt „prieteni de mult timp” și țin legătura unul cu celălalt.

Ne ocupăm de subiecte foarte serioase, cu băieți răi foarte serioși și nu vrem să avem fotografii cu copiii noștri acolo. Așa că trebuie să muncim din greu pentru a încerca să ținem totul privat și este dificil, așa cum vă puteți imagina. Sunt momente în care vei evita să mergi la spital pentru ceva pentru care ai merge în mod normal la spital”, a spus George Clooney.

În timp ce Pitt a fost de acord, Clooney a adăugat: „Îți dai seama cât de rău este ceva înainte de a pleca.”

Cei doi actori vor juca împreună în „Wolfs” (Lupii), despre doi bărbați care curăță locurile unde au avut loc crime, forțați să lucreze împreună.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu