Oamenii Regelui știu exact ce au de făcut atunci când la Palatul Elisabeta are loc un eveniment important. Regulile impuse de protocolul Casei Regale pentru un dineu oficial sunt numeroase, iar angajaţii trebuie să fie atenţi la toate detaliile.
În ceea ce priveşte alegerea meniului şi pregătirea felurilor de mâncare, lucrurile nu sunt aşa de simple cum ar părea la prima vedere. Şefa bucătăriei Casei Regale, care ocupă această poziţie de şase ani, dezvăluie cum alege bucatele pe care invitații de seama le vor gusta.
„Alteţele lor au vorbit împreună să facem un meniu de toamnă. Se alege şi în funcţie de invitat şi după aceea ne consultăm. De data asta, cu Alteţa sa Principele”, spune bucătarul șef al Casel Regale a României, Eugenia Ilie.
Sunt doar câteva detalii din culisele organizării unui dineu regal. Toate momentele importante ale pregătirilor evenimentului din 20 noiembrie, astăzi, la ora 17.30, la Bonton.