Noi măsuri după toxiinfecția de la parastas

Data publicării:
mancare festiva
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Scurtături Tastatură
Shortcuts Open/Close/ or ?
Redare/PauzăSpațiu
Mărește Volumul
Micșorează Volumul
Caută înainte
Caută înapoi
Subtitrare Pornită/Oprităc
Ecran complet/Ieși din modul Ecran completf
Suprimare Sunet/Activare Sunetm
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Caută %0-9
00:00
00:00
00:00
 

Inspectorii au dat şi o amendă de 22.000 de lei pentru că firma a pus sănătatea oamenilor în pericol și pentru ca nu avea autorizații de la primărie și de la Autoritatea Națională de Turism.

Măsurile au fost luate după ce ancheta a scos la iveală faptul că unul dintre cei 4 angajaţi care au pregătit mâncarea era infectat cu salmonela şi a contaminat mâncarea. La câteva ore după ce oamenii au plecat de la parastas au început să se simtă rău.

A fost nevoie de mobilizarea tuturor medicilor de la Spitalul Judeţean pentru a-i stabiliza pe cei 134 de pacienţi. Firma de catering a mai fost amendată cu 10.000 de lei şi de Direcţia de Sănătate Publică Bacău pentru că nu a păstrat probe din mâncare, aşa cum prevede legea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri