LFP din Franța i-a dat dreptate lui Mbappe în litigiul cu PSG. Clubul trebuie să plătească jucătorului 55 de milioane de euro

Alexandru Gologan Data publicării: Data actualizării:
mbappe
sursa: profimediaimages.ro/

Liga de fotbal profesionist din Franţa (LFP) obligă clubul Paris Saint-Germain să vireze fostului său jucător, Kylian Mbappe, suma de 55 de milioane de euro, reprezentând salarii şi bonusuri neplătite.

PSG trebuie să plătească cele 55 de milioane de euro în termen de o săptămână, însă refuză vehement acest lucru.

„Nu plătim. Suntem pregătiți să mergem în instanță pentru a soluționa acest litigiu. Dovezile sunt de partea noastră”, a transmis gruparea pariziană, potrivit L'Équipe.

La începutul anului, atacantul ar fi renunţat la o parte din primele sale în urma unui acord încheiat cu PSG în august 2023, după ce a fost exclus din lot.

Kylian Mbappe solicită plata unei sume de 55 de milioane de euro care reprezintă ultima treime dintr-o primă de instalare (36 de milioane de euro brut), salariul pe lunile aprilie, mai, iunie, precum şi o primă etică pe aceste trei luni.

Potrivit clubului, această solicitare a jucătorului echivalează cu nerespectarea acordului încheiat în august 2023. Mbappe motivează că acest acord nu a fost semnat şi în consecință este nul, pentru că în perioada respectivă nu făcea parte din lotul echipei.