Ce va face prima dată Nicușor Dan după ce a obținut un nou mandat de primar al capitalei: administrația nu se mişcă suficient de repede

Redacția Digi Economic Data publicării: Data actualizării:
nicusor dan primar bucuresti
sursa: profimediaimages.ro/

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni că îşi doreşte externalizarea serviciului de proiectare a parcărilor, deoarece administraţia locală nu se mişcă suficient de repede, relatează Agerpres.

Nicuşor Dan a câştigat un nou mandat la Primăria Municipiului Bucureşti, obţinând 46,88% din voturi (262.349), după numărarea voturilor din 1.021 de secţii, potrivit datelor încărcate de Autoritatea Electorală Permanentă. 

"Încerc să externalizez nişte chestiuni, pentru care am observat că noi nu ne mişcăm suficient de repede. De exemplu, proiectarea parcărilor. Instituţiile noastre merg într-un anume ritm... Aş vrea să facem un acord cadru în care firme private să facă, în paralel... De asemenea, taximetriştii cu care merg îmi aduc la cunoştinţă diverse intersecţii, diverse probleme punctuale de trafic; la fel, noi, administraţia, suntem depăşiţi. Vreau să externalizăm chestiunea aceasta", a declarat Dan.