Podcast Fine dining cu parizer pe ziar și manifestul unui chef tânăr pentru respectul față de farfurie
Un podcast de savuraț cu plăcere. Cătălin Nunu vorbește cu invitatul său despre respectul pentru mâncare și schimbarea de mentalități când vine vorba de ieșitul la cină.
O ediție de savurat în tihnă a podcastului Digi Context acum pe final de an. În acest episod, Cătălin Nunu vorbește cu invitatul său despre respectul pentru mâncare și schimbarea de mentalități când vine vorba de ieșitul la cină.
Cum poate arăta masa de Revelion fără să ne depărtăm prea mult de bucătăria tradițională și salata de boeuf ornată, dar reintepretată la cinci stele? Cum a ajuns parizerul servit pe ziar, meniu manifest la unul dintre restaurantele bucureștene de renume mondial? Facem cunoștință în această ediție cu chef Radu Ionescu. El a decis că vrea să încerce cu totul altceva. Și-a urmat pasiunea, a stat în umbra unor bucătari cu stele Michelin, iar în prezent se numără printre cei mai talentați tineri chefi din România, dar și cei mai respectați. Restaurantul său este, de asemenea, un etalon al noii gastronomii românești. Un podcast de savurat cu plăcere!
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News