Live

Exclusiv VIDEO Problema de clasa a IV-a care îi încuie pe toți. Nicușor Dan a acceptat să o rezolve în direct la Digi24

Data actualizării: Data publicării:
Nicușor Dan Foto: Captură video

Nicușor Dan a acceptat o provocare lansată de profesoara Daniela Vasile și a rezolvat, în direct la Digi24, o problemă de matematică. Invitată la emisiunea „În fața ta”, profesoara a lansat o problemă de matematică, despre care spune că este simplă și pe care o poate rezolva oricine știe să împartă la 2. 

„Care este cel mai mic număr natural, astfel încât dacă iau ultima cifră și o mut la începutul lui, numărul obținut este de 2 ori mai mare decât cel inițial?”

Urmăriți rezolvarea în video-ul de mai jos:

„Cred că în România se învață prea mult la nivelul școlii și al liceului. Eu am fost în Franța după 3 ani de facultate, era deja obosit, și colegii mei atunci începeau. Erau în facultate și făcuseră un liceu normal, își deschiseseră cultura generală și atunci descopereau. Eu făcusem toate olimpiadele posibile și eram deja obosit când trebuia să accelerez. Doi: ce învățăm noi în școală nu este raportat la realitatea din jurul nostru,” a declarat Nicușor Dan.

 

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pe cine ar pune Nicolae Ciucă premier: „Avem cel puțin 5 nume din PNL”

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Dezinsecţie cu drone în Parcul Cişmigiu: Noua metodă prin care Primăria Capitalei încearcă să scape de țânțari

Ce a spus Nicușor Dan când a fost întrebat dacă va semna pentru candidatura lui Mircea Geoană, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi

Partenerii noștri