Live

VIDEO O avocată a lovit intenționat cu mașina un motociclist. Femeia a fost reținută pentru tentativă de omor

Data publicării:
O avocată din Iaşi a fost reţinută pentru 24 de ore pentru tentativă de omor şi fugă de la locul accidentului. Foto: Captură video

O avocată din Iaşi a fost reţinută pentru 24 de ore pentru tentativă de omor şi fugă de la locul accidentului, după ce săptămâna trecută ar fi şicanat în trafic și a lovit un motociclist, care ulterior a intrat într-un stâlp, ajungând la spital cu răni.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, Adina Bocai, a declarat, pentru Agerpres, că se va cere arestarea preventivă a avocatei.

"Prin ordonanţa procurorului de caz, astăzi (luni - n.r.) s-a dispus schimbarea încadrării juridice, din infracţiunea de vătămare corporală din culpă în infracţiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului, a fost reţinută astăzi şi urmează a fi prezentată Curţii de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă", a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Avocata Alexandra Cioată, aflată joia trecută la volanul unui autoturism, ar fi şicanat în trafic un motociclist, care a lovit stâlpul de avertizare al refugiului staţiei de tramvai din zona Belvedere. După producerea accidentului, şoferiţa şi-a continuat drumul, iar motociclistul a fost transportat la spital.

După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de vederi, avocata ar fi fost invitată la sediul Poliţiei Rutiere, unde a refuzat să dea declaraţii, menţionând în schimb că nu a fost vorba despre o şicanare în trafic.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Marele trădător al Ucrainei” a agresat-o pe fosta sa soție, de față cu copiii lor! Ce au făcut cele două fetițe

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițist băut implicat într-un accident rutier, în Constanța: O tânără și un copil de 2 ani au fost transportați la spital

Un TIR a intrat într-o casă din Galați. Șoferul spune că a încercat să evite un cal 

Ciclista Muriel Furrer, în vârstă de 18 ani, a murit în urma unui accident la Campionatul Mondial

Pelerinajul de Sfânta Parascheva începe pe 8 octombrie. Moaștele unui sfânt vor fi aduse la Iași de la Muntele Athos

Partenerii noștri