Live

Video Un proiectil cu focos activ a fost găsit lângă o pădure din județul Vâlcea. Pirotehniştii intervin la faţa locului

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Un echipaj de pirotehnicieni a intervenit, sâmbătă, pentru a ridica un proiectil cu focos activ de producție germană descoperit lângă o pădure din localitatea Perișani, în județul Vâlcea. Nu sunt victime, dar în zonă sunt asigurate măsurile de protecție de către polițiști.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Un proiectil de proveniență germană, din Primul Război Mondial, cel puțin asta au stabilit cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea, a fost descoperit lângă o pădure din localitatea Perișani, din județul Vâlcea, de un bărbat care căuta comori cu un detector.

Vorbim aici de un bărbat care obținuse autorizație pentru a căuta comori în zonă. În momentul în care a detectat acest proiectil, a sunat imediat la 112, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului. Au asigurat zona până în momentul în care piroteniști de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea au ajuns acolo să ridice muniția.

Nu sunt victime, dar în zonă sunt asigurate măsurile de protecție de către polițiști. Când pirotehniștii vor decide că nu mai există niciun pericol, proiectilul va fi ridicat și transportat, iar mai apoi distrus de aceștia. 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Două femei, obligate să se dezbrace înainte de meci, pe stadion: ”Ce imbecilitate!” Imaginile au ajuns virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Crimă șocantă în Vâlcea. Un bărbat cu probleme psihice și-a ucis cumnata și apoi s-a sinucis

Orașul din Vâlcea care se sufocă din cauza munților de gunoaie, în timp ce primarul este în concediu

Incendiu de pădure în Vâlcea, izbucnit după o petrecere. Intervin 100 de persoane și un elicopter pentru stingerea flăcărilor

Un comisar de poliție a fost prins în flagrant luând „taxă de protecție” de la patronul unui restaurant din Vâlcea

Partenerii noștri