Live

Un bărbat a fost dat dispărut de familie, după zece ani de când a anunțat că pleacă în Norvegia

Data publicării:
Sursa foto: Poliția română

Un bărbat de 35 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, a fost dat dispărut de familie, după zece ani. El a plecat în 2014 în Norvegia, la muncă, potrivit informațiilor transmise miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Sesizarea a fost făcută de tatăl lui, în vârstă de 59 de ani, care a declarat că „Dănuț Cătălin Dobrescu, de 35 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, a plecat de la domiciliu, în data de 27 spre 28 iulie 2014, şi nu a mai revenit. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că, la data de 27 spre 28 iulie 2014, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul său", menţionează reprezentanţii IPJ Gorj.

Deși nu se cunosc detalii despre vestimentația persoanei, se știe că la momentul plecării avea 1,75 metri înălţime, greutate aproximativ 75 de kilograme, păr şaten, faţă ovală, ochi căprui.

În momentul de față, bărbatul este dat în urmărire națională, iar autoritățile îi îndeamnă pe cei care au informații despre Dănuț Cătălin Dobrescu șă sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noul submarin germano-norvegian de tip 212CD este atât de capabil, încât ambele țări vor creșterea producției

Interzicerea telefoanelor le dă bătăi de cap directorilor de școli din România. „Hotelul Mobilelor” și alte soluții găsite în Europa

Prima ţară care are mai multe maşini electrice decât pe benzină

Niveluri ridicate de cesiu radioactiv detectate de Norvegia lângă frontiera cu Rusia, din zona arctică. Care poate fi sursa

Partenerii noștri