Live

Trenul care ar fi trebuit să ducă echipa națională a Olandei în Dortmund a fost anulat. Jucătorii s-au întors la hotel

Data actualizării: Data publicării:
Jucătorii de la echipa națională a Olandei ar fi trebuit să plece în seara aceasta cu trenul spre Dortmund, acolo unde vor juca contra Angliei, miercuri. Sursa Foto: Profimedia

Jucătorii de la echipa națională a Olandei ar fi trebuit să plece în seara aceasta cu trenul spre Dortmund, acolo unde vor juca contra Angliei, miercuri. Însă autocarul care transporta echipa a fost nevoit să se întoarcă din drum la hotel pentru a căuta soluții, potrivit News.ro.

„Acest serviciu feroviar a fost anulat din cauza unui blocaj rutier", a explicat KNVB, federaţia olandeză de fotbal, într-un comunicat de presă. Un animal a fost lovit de un tren anterior pe linia dintre Wolfsburg şi Dortmund. Acest lucru a blocat traficul pe întreaga linie timp de câteva ore, a mai precizat compania de trafic feroviar.

Naționala de fotbal își dorește ca acest turneu să fie unul ecologic, tocmai de accea au ales varainta în care să ajungă în Dortmund cu trenul. Însă pentru că nu au o altă soluție mai rapidă vor decola pe aeroportul Brunswick, situat la 37 de kilometri de Wolfsburg şi la mai puţin de 280 km de Dortmund. Olanda va juca mâine seară contra Angliei în semifinala EURO 2024. 

Pe parcursul EURO 2024 olandezii au mai întâmpinat probleme cu trenul în Germania. Ei au folosit trenul de două ori pentru a ajunge la Berlin, atunci când au jucat la Olympiastadion împotriva Austriei în al treilea şi ultimul meci din grupă, pe 25 iunie şi împotriva Turciei în sferturile de finală pe 6 iulie. Una dintre cele două călătorii dus-întors spre Wolfsburg a trebuit să fie făcută cu autobuzul, deoarece trenurile nu au mai circulat după meci. Cu toate acestea, selecționerul echipei naționale și-a păstrat calmul, ba chiar făcut haz de necaz pe seama situației.

„Este minunat să călătoreşti cu trenul. UEFA vrea un EURO verde. Dar trebuie să ne asigurăm că trenurile circulă”, a glumit selecţionerul Ronald Koeman la acea vreme.

Editor : Andreea Burghelea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum arată sistemul revoluționar de transport care promite viteze de 700 km/h. Primul test a fost efectuat cu succes

Guvernul olandez anunță măsuri de limitare a migrației și un moratoriu asupra cererilor de azil

Piloții ucraineni au ajuns în România, unde se vor antrena pe avioanele F-16 trimise de Olanda în țara noastră

Cu sau fără telefoane la ore? Ce s-a întâmplat la un liceu din Olanda după interzicerea mobilelor și ce pot face școlile din România

Partenerii noștri