Live

JO 2024. Prima reacție a lui David Popovici după ce a câștigat aurul la 200 m liber: „Sunt un băiat obișnuit care înoată repede”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

David Popovici spune că medalia de aur cucerită la proba de 200 m liber de la Jocurile Olimpice de la Paris este „o realizare imensă”. El adaugă însă că este „un băiat obișnuit care înoată repede”, potrivit Digi Sport.

„Mă bucur pentru că am luptat până la final. Este un rezultat mare, este o realizare imensă. O să mă bucur după acest succes. În primul rând, este o mare realizare pentru mine. Mă bucur că țara m-a urmărit”, a spus el la finalul competiției.

„Au fost atât de mulți români și în tribune, părinții mei și sunt fericit că au urmărit și ei această cursă. Mă bucur pentru că am asistat împreună la acest succes”, a spus sportivul la TVR Sport.

„Îmi cer scuze pentru emoțiile mele. Sunt un băiat obișnuit, care înoată repede”, a mai spus campionul olimpic.

David Popovici a câștigat, luni seara, medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, la proba de 200 m liber, cu timpul de 1:44:72, după o cursă cu un final dramatic, terminând la doar două sutimi de locul doi.

Este primul titlu olimpic din cariera lui Popovici, care va împlini 20 de ani la 15 septembrie.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cele două businessuri pe care David Popovici vrea să le facă după retragerea din activitate. Unul nu are legătură cu înotul

După criticile olimpicilor, Ciolacu anunță că modernizează o bază sportivă

Robert de Niro a împlinit 81 de ani și a ținut să arate că este în mare formă. ”Ești atât de nebun!”

JO 2024. „Dacă s-ar fi făcut dreptate, medalia era la Sabrina”. Este verdictul neașteptat al unei foste mari gimnaste a României

Partenerii noștri