Live

Fostul fotbalist Roberto Baggio a fost bătut şi jefuit în casă, în timpul meciului Italiei cu Spania de la Euro 2024

Data publicării:
Roberto Baggio FOTO: Getty Images

Legendarul fotbalist italian Roberto Baggio a fost sechestrat, agresat şi jefuit de un grup de infractori în locuinţa sa din Altavilla Vicentina, în timpul meciului pierdut de Italia la Euro 2024 în faţa Spaniei, scor 0-1.

Corriere dello Veneto scrie că Baggio şi familia sa se aflau acasă, în Altavilla Vicentina, urmărind meciul dintre Italia şi Spania de la Euro 2024, când un grup de aproximativ cinci infractori înarmaţi a intrat în casa lor.

Intruşii i-au imobilizat pe Baggio şi pe membrii familiei sale, iar atunci când el a încercat să riposteze a suferit o rană adâncă la cap, fiind lovit cu un pistol. Baggio şi familia sa au fost apoi închişi într-o cameră, în timp ce casa le-a fost răscolită.

Infractorii au devastat locuinţa fostului fotbalist, furând bani, obiecte personale, ceasuri şi alte obiecte de valoare.

Ulterior, Baggio a reuşit să spargă uşa şi să sune la carabinieri după ce intruşii au plecat.

Baggio a fost dus rapid la un spital din Arzignano, unde a fost tratat şi i s-au aplicat puncte de sutură la rana de la cap. Carabinierii au discutat cu familia pentru a începe investigaţia şi au luat imagini de pe camerele de supraveghere din casă.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Gino Iorgulescu: ”La spital mi-a cerut 3 milioane de euro!”. A venit replica soției victimei lui Mario Iorgulescu

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prințul William a trecut prin toate stările în timpul meciului Angliei la EURO 2024. Cum a fost surprins pe Dusseldorf Arena

Mesaj emoționant pentru suporteri, de la Națională, în ziua în care ar fi jucat în sferturi la EURO 2024: ”Ne e dor de voi!”

Președintele Recep Tayyip Erdogan este în vizită-fulger în Germania, pentru a participa la partida Turcia-Olanda

EURO 2024. UEFA a acordat amenzi uriașe în faza grupelor. Care sunt federațiile care au primit sancțiuni din cauza suporterilor

Partenerii noștri